ŠVALERI: Evo šta vas čeka nakon varanja

Preljuba, čak i kada se oprosti, ostavlja gorak ukus u ustima jer osoba koja je prevarena, u principu, nikada ne može u potpunosti da zaboravi to što se desilo

Preljuba može da se oprosti, ali retko kada i zaboravi. Ma koliko se žena tudila da smetne s uma to da je u jednom trenutku neka druga bila poželjnija i seksepilnija njenom muškarcu, to joj vrlo često ne polazi za rukom. Gorak ukus ostaje zauvek u ustima, a muškarac preljubnik, hteo - ne hteo, neke posledice mora da trpi zbog onoga što je uradio.

Zbogom privatnosti. U trenutku kada ste odlučili da prevarite svoju partnerku, dobili ste možda strastven seks, ali i izgubili dosta toga. Žena vam je možda oprostila, ali je isto tako naoštrila čula ka svakom vašem pokretu. Mali kiks, i gotovi ste. Nema sitnih laži o tome gde ste i s kim ste, nema tajnog dopisivanja, fejsbučenja s raznim cicama i čuvenih muših večeri s prijateljima, uz pivo i fudbal. Još mnogo će vode poteći dok ponovo ne zaslužite poverenje.

Hodaćete po jajima. Ako ste prevarili, moraćete da trpite posledice,a  između ostalog u njih spada i oprez pri svakom pokretu, svakoj izgovorenoj reči i svakom potezu. Moraćete bar upola da budete nežniji i pažljiviji nego na početku veze, ekstra trud moraćete da ulažete konstantno ne bi li žena shvatila koliko vam je zaista stalo.

Trpeće i vaš novčanik. Poklon za godišnjicu, poklon za rođendan, a zatim i kupovina te prelepe skupe haljine koju je videla u izlogu i o kojoj priča danima. Svi znamo da žene padaju na poklone i na taj vid pažnje, stoga ćete morati da se otvorite i na taj način joj pokažete da mislite na nju.

(T. M.)