Osam tipova žena od kojih muškarci beže

Ukoliko nemate sreće u ljubavi već duže vreme, vrlo je moguće da je problem u vama. Karakterne crte koje pojedine žene poseduju znaju i te kako da budu kočnica u ljubavi

Neke žene su toliko naporne, a da toga nisu ni svesne. Ipak, posledice su uvek tu da ukažu na problem, a uzrok toga što znate da budete pravi davež najčešće je usamljenost. Svesni toga da ste već duže vreme sami, verovatno ste mislii kako jednostavo nemate sreće i kako vam se prosto ne da u ljubavi.

Međutim, velika je verovatnoća da ste sami krivi za to, odnosno da vašim ponašanjem terate muškarce od sebe.

Ukoliko već neko vreme žudite za partnerom, saznajte da li se ključ problema krije u vašem karakteru. Osam je tipova žena koje muškarci ne žele u svojoj blizini. Ukoliko ste jedna od njih, vreme je za korenite promene.

Žena koja mrzi muškarce

To je žena koju ljuti sve što ima veze s muškim rodom. On je za nju zapušteni majmun kojem se ne može verovati. Ukoliko spadate u taj tip žena zastanite malo i razmislite. Neko vam je jednom slomio srce, ali on ne predstavlja sve muškarce na ovom svetu.

Mrzite prijatelje svog dečka

Morate da imate na umu da muškarci takođe vole svoje prijatelje i vole da provode vreme s njima. Žena kojoj to smeta će verovatno naići na odbijanje većine muškaraca. Koji je zapravo vaš problem s njegovim prijateljima? Razmislite malo i videćete da problema nema.

(Telegraf.rs/Klix)