SEKSOMANIJA: Zaboravite rutinu, rasplamsajte strasti!

Ukoliko vam je dosadio način na koji svaki put započinjete seksi igre, mesto na kojem gotovo svaki put vodite ljubav ili seks-poza koju najčešće praktikujete, promenite sve iz korena već večeras. Pravo je vreme za vatrene promene

Seks je važan deo muško - ženskih odnosa, ali i svakodnevnog života, baš zbog toga i treba ozbiljno da shvatite tu akciju i da joj se maksimalno posvetite. Reč je o životnom polju koje zahteva napredovanje, promene i konstantnu borbu protiv rutine, a sve zarad zadovoljstva i osećaja ispunjenosti koji čine naš um opuštenim, usne nasmejanim i telo energičnim. Ukoliko ste zapali u monotoniju, vreme je da promenite stvari iz korena i da već večeras uvedete neke novitete u spavaću sobu. Mi smo tu da vam damo nekoliko ideja.

Mozak

Mozak je navažniji seksualni organ. Možda zvuči smešno, ali je zaista tako. Sve potiče iz glave i vaše misli ukoliko nisu usmerene ka seksu i ukoliko ne postoji želja za njime, nećete ni uživati. Dakle, najpre se u mislima posvetite svom partneru i svemu što biste mu radili, a potom sve to lepo prenesite i u spavaću sobu.

(Telegraf.rs)