PRONAĐITE SE: Tip veze otkriva kakav vam je seks

Nakon perioda lude zaljubljenosti uvek nastupa realnost koja do tančina pokazuje ko ste zapravo vi i vaš partner i da li je vaša veza varka ili kvalitetna stvar

Strast, zaljubljenost i osećaj da ste izgubili glavu koji osećate na početku veze vremenom isčezavaju, i ostaje ono iskonsko, ono što zapravo i predstavlja odnos između dvoje ljudi. Tada se stvari gledaju iz neke druge, realnije perspektive i tada parovi najčešće i shvataju da li se kapiraju međusobno ili ne, i koliko su zapravo srećni jedno pored drugog. Ukoliko ste zašli u zonu realnosti, ali još uvek niste uspeli da otkrijete kakva je zapravo vaša veza, a potom i seks u njoj, pravo je vreme da pronađete odgovor. Postoji šest tipova.

Veza dvoje jakih individualaca

Ljubav: Partner vam je jednom nogom u vezi, a jednom van nje? Onda znajte da osobe koje su u vezi, ali ne žele nimalo da se podrede drugoj strani već ljubomorno čuvaju svoju granicu slobode, rade to iz straha da će, ukoliko se opuste, izgubiti sebe. Ako je vaš partner više zabrinut za vlastite potrebe nego za potrebe vašeg odnosa, ovo je onda vaš status.

Seks: Seks sa ovakvim partnerom je kao da vodite ljubav s duhom. Neki čak izmišljaju razloge kako bi spavali u odvojenim sobama. Ipak, kao ljubavnici, prilično su požudni. Oni znaju da odvoje seks od ljubavi i sve dok ne zahtevate nešto više, seks može da bude jako dobar.

Zdrava veza

Ljubav: Ovo je veza u kojoj svako balansira između svoje individualnosti i života udvoje. Ovi parovi su povezani, a opet slobodni na zdrav način. Otvaraju se jedno drugome o svemu i o velikim problemima razmišljaju na način "proći ćemo kroz ovo zajedno". Ne boje se da se suprotstave stvarnosti i fokusiraju se na pozitivu.

Seks: Budući da gledaju i na svoje i na partnerove potrebe, seks im je prilično dobar. Ne baš kao kod strastvenih tipova veze, ali ipak vraški dobar.

(Telegraf.rs/Tportal)