Zašto su neke žene gadljive na oralni seks?

Oralni seks nekim ženama predstavlja problem iz nekoliko razloga, ali u celoj priči je najveći svakako taj što nisu svesne kakav užitak propuštaju

Neke žene ne vole oralni seks, kako da ga primaju, tako i da ga pružaju. Osećaj odbojnosti uglavnom se javlja iz više razloga, a uglavnom su u pitanju blokade koje im ne dozvoljavaju da se opuste i uživaju. Međutim, s obzirom da one nikada nisu osetile prave čari oralnog seksa, ni nisu svesne šta zapravo propuštaju. Ipak, sledeće prepreke bi trebalo preskočiti što pre ne bi li se konačno prepustile muškim usnama.

Miris

Istina je da neke žene imaju vrlo neprijatan miris i ukus vagine. Najčešće je to rezultat neke bolesti ili loše ishrane. Ako je reč o bolesti, treba posetiti ginekologa i rešiti situaciju. Ako je pak problem u ishrani, tada valja pojačati unos voća, povrća i vode u organizam. Svakako treba izbegavati alkohol, ali i cigarete koje doprinose neprijatnom mirisu. Takođe, treba napomenuti i da neke žene samo misle kako njihova vagina ima čudan miris i ukus, ali to nema veze s realnošću. O tome žena i njen partner moraju otvoreno da porazgovaraju.

(Telegraf.rs/Tportal)