MILFOMANIJA: Evo zašto momci obožavaju starije žene

Romantične veze u kojima je muškarac mlađi od žene definitivno su uzele maha, a razloga za tu pojavu je mnogo kako iz ženskog, tako i iz muškog ugla

Sve je više muškaraca koji vole starije žene. Ova pojava nekako je uvek sagledavana sa ženske strane, pa su čak dame koje vole "piletinu" dobile i poseban nadimak - kuguarke. Međutim, ni muškarci po svoj prilici nisu gadljivi na ove odnose. Štaviše, istraživanja pokazuju da mladi momci iz mnogih razloga stupaju u ljubavne odnose sa zrelijim ženama, a ovo su najbitniji.

Zrelost i poverenje

Starije žene unose osećaj zrelosti i samopouzdanja u veze. Imaju mnogo više iskustva i stabilnije su nego mlađe žene i to muškarcima stvara osećaj prijatnosti. Takođe, mlađe žene su sklone čestim promenama mišljenja, za razliku od starijih koje znaju šta žele i koje su odgovornije u vezi.

Privlačnost i ljubav

Neki smatraju čudnim to što neki mlađi muškarci koji su okruženi devojkama svojih godina pronađu stariju ženu koja ih više privlači. To je zbog toga što su mnoge starije dame vrlo privlačne. Uostalom, ko bi odoleo nekome ko je iskusniji i ko može da uvede u jedan sasvim nov, zanimljivi, svet? Taj se još nije rodio.

(Telegraf.rs/KreniZdravo)