10 muških fazona koji ženama idu na živce

Muškarci neretko ponavljaju iste greške, što pripadnice nežnijeg pola zna da dovede do ludila. Zarad sebe i svoje romanse, izbegnite sukobe i vodite računa o sledećim stvarima

Konflikti predstavljaju normalan deo veze, ali problem nastaje kada se ista stvar ponavlja više puta. Muškarci su skloni popovanju i u određenim situacijama nikako da im dođe u glavu da to ne smeju da rade. Baš zbog toga, dame od pojedinih, već viđenih muških reakcija dobijaju ospice, što može loše da se reflektuje na vezu i čak da rezultira raskidom. Stoga, ukoliko vam je stalo do žene sa kojom ste, saznajte koje to pridike im idu opasno na živce. 

Kad muškarac misli da žena ne ume da vozi

Muškarci se u većini slučajeva smatraju boljim vozačima od žena. Stoga svojim lepšim polovinama retko prepuštaju mesto za volanom. Čak i kad se radi o dugim putovanjima, većina muškaraca nerado prepušta damama vozačku poziciju, pa čak i na sat ili dva. Ipak, statistički podaci osiguravajućih kuća potvrđuju kako je postotak žena koje učestvuju u saobraćajnim nezgodama daleko manji od muškaraca.

Kad su muškarci bolje plaćeni za isti posao

Statistički podaci govore da postoje žene koje obavljaju teške poslove i čija je početna plata niža od muškaraca.

(Telegraf.rs/Portaloko)