15 sitnica kojima ćete voljenu oboriti s nogu

Žene vole muškarce koji znaju da se potrude, pokažu svoju neizmernu ljubav i iznenade. Reči su u celoj priči važne, ali bitnija su dela, pa makar ona bila i mala

Kada biste pitali žene šta je za njih idealan muškarac, ne računajući fizički izgled, svaka dama bi se složila da je to frajer koji zna da bude nežan, pažljiv, romantičan, koji ume da pokaže svoju ljubav i tretira partnerku kao kraljicu. Na to svaka žena doslovno "pada" i ujedno ne postoji pripadnica nežnijeg pola koja tome ne teži.

Želite li svoju devojku zauvek da impresionirate, kao prvo, nikada ne smete da prestanete da se trudite, a uz to, kao drugo, morate iz dana u dan da joj pokazujete koliko je volite. Reči često nisu dovoljne, već i dela moraju da budu prisutna, pa makar i ona mala, jer samo takvom pažnjom možete svoju dragu da oborite s nogu.

Broj cipela

Žene ne očekuju da će im partner kupovati cipele, ali taj mali detalj da on zna broj noge svoje voljene gotovo svakoj dami mnogo znači.

Broj grudnjaka

Kupovina donjeg veša koji savršeno pristaje, i to bez ženine pomoći, dokaz je koliko zapravo muškarac vodi brigu o detaljima, pa čak i sitnim kao što je ovaj. Time ćete joj jasno dati do znanja da je volite.

Omiljeni parfem

Ne morate da znate ime parfema, ali poznavanje te posebne arome koju ona naprosto obožava jasan su znak da ste zagrejani i da volite.

(Telegraf.rs/Magazin.hr)