Kako navesti muškarca da se zaljubi u vas?

Bacili ste oko na muškarca, ali niste sigurni na koji način je najbolje da se postavite kako biste ga zadržali kraj sebe? Trikova je nekoliko, a na vama je da ih isprobate

Muškarci se najpre zaljube u žene koje znaju da budu tajanstvene i koje ne pristaju na sve tek tako. Davanje sebe malo po malo, ko na kašičici, najpre će ga privući k vama i zadržati ga u vašem naručju. Ipak, nekim ženama je jezik brži od pameti, pa pojedine rečenice, ali i postupci znaju da ih odbiju istog trena.

Međutim, želite li da odigrate mudro, i pre svega da ga naterate da se ludo zaljubi u vas, moraćete da poslušate sledeće savete.

Budite svoji

Niko ne voli obmane. Naravno, svi se mi s vremena na vreme trudimo nekog da impresioniramo, ali postoji granica između pretvaranja, odnosno lažnog predstavljanja i početnog dodvoravanja. Stoga ga slušajte dok govori o najdražem sportu, ali se ne pretvarajte da ste njegov zakleti obožavalac kako biste mu se svideli i kako bi vas pozvao na dejt.

Obucite ono što inače nosite, u čemu će vam biti udobno i u čemu se osećate seksi. Istaknite atribute, ali odećom koja pristaje vašem svakodnevnom stilu. Budite svoji u svakom smislu!

Ne budite opsesivni

Ljubav je zarazna, ali ne dopustite joj da vas pretvori u opsesivnog manijaka. Nemojte mu stalno slati poruke, zvati ga i pojavljivati se u svakom kafiću u kojem se on nalazi. To vam je siguran način da ga oterate od sebe.

(Telegraf.rs)