ZBOGOM, PREVREMENA EJAKULACIJO: Evo kako da u krevetu izdržite 11 puta duže! (VIDEO)

Ukoliko niste zadovoljni svojom izdržljivosti u seksu, ne dozvolite da to poljulja vaše samopouzdanje. Jedan engleski naučnik ima pravo rešenje za vas!

Muči li vas problem s prevremenom ejakulacijom ili vašem vršnjaku teško uspeva da izdrži dovoljno dugo da biste zadovoljili svoju partnerku? Ne brinite, leka ima. Vaša voljena više nikad neće biti razočarana i vrištaće od višestrukih orgazama.

Kada je čuo da dve trećine muškaraca maštaju o tome da im seksualni čin potraje što duže, britanski lekar Endi Zamar odlučio je da im pomogne tako što će osmisliti specijalni “Prolong Climax Control” program za odlaganje muškog seksualnog vrhunca, koji će imati zvanični medicinski sertifikat.

- Moj muž je počeo da pati od prevremene ejakulacije pre nego što smo postali par. Meni to nije predstavljalo neki veliki problem, ali moram da priznam da sam ipak bila poprilično frustirana. “Prolong” je učinio čuda! Najzad imamo seks kao svi drugi normalni parovi. Zahvalna sam vam do neba – napisala je jedna dama u “knjizi utisaka”.

(Telegraf.rs / Prolong)