OTKRIVAMO: Evo zašto devojke u WC idu u paru

Ono što vas svakog vikenda iznervira u gradu, posebno ako ste muškarac, a toalet je za oba pola, jeste to što se unutra po pravilu nalazi čitav buljuk brbljivih cica. Šta je to u ženskoj prirodi da baš uvek moraju da idu zajedno u WC?

Ako ste nekad videli gužvu ispred ženskog WC-a, sigurno ste se zapitali kako to da odjednom toliko devojaka mora da se zaputi ka mokrom čvoru, šta one to zapravo rade unutra i što ih toliko dugo nema da se vrate za vaš sto.

Pre svega, važno je da znate da pripadnice nežnijeg pola u toaletu ne obavljaju samo fiziološke potrebe, već imaju druga, pametnija posla. WC im služi da poprave šminku, promene čarape, obave telefonski razgovor ili se na miru isćaskaju i istračare s drugaricama, što je često nemoguće u kafićima i klubovima u kojima je uvek veoma bučno.

Rešenje za devojke kojima je stvarno hitno da obave fiziološku potrebu jeste kabina u muškom WC-u. Tu je uvek mir, tišina, jedino što treba smoći hrabrosti da se prođe pored reda pisoara, koji retko kada nisu zauzeti.

(Telegraf.rs / Dnevnik)