Kakvi frajeri najlakše osvajaju žene?

Prema poslednjim istraživanjima, muškarci koji najpre imaju prolaz kod žena nisu ni lepi, ni bogati, već pre svega visoki

Izgleda da je visina muškarca od presudnog značaja kada je muvanje i zavođenje u pitanju. Žene vole gorostase koji su bar za glavu viši od njih, jer ih to, po svemu sudeći, asocira na muževnost i snagu koju jedan momak mora da poseduje.

Istraživanje koje je nedavno radila britanska internet stranica za upoznavanje AYI pokazalo je da žene najpre obraćaju pažnju na visoke muškarce, dok je niskim frajerima pažnja usmerena u mnogo manjoj meri. Izgleda da Gospodina Savršenog ne odlikuje lepota, uspešnost i bogatstvo, već na prvom mestu visina koja na pripadnice nežnijeg pola očigledno deluje poput magneta.

Istraživanja koja su rađena ranije u saradnji sa parovima pokazala su da je muškarac u čak 93 odsto slučajeva viši od žene, što psiholog Suzan Kraus Vitburn objašnjava verovanjem da gorostasni frajeri prosto odaju utisak snage, jačine, a samim time i sigurnosti u očima žena.

(Telegraf.rs)