Zašto svaka žena pored sebe želi Zverku?

Kultna serija "Seks i grad" ostaće zauvek upamćena među ženama, naročito zbog neobične ljubavi glavne junakinje Keri i njenog Gospodina Savršenog o kakvoj mašta gotovo svaka pripadnica nežnijeg pola

Žene, romantične duše, sanjaju o savršenoj ljubavi, nalik onoj koju je doživela Keri sa svojim gospodinom Zverkom. Ljubavna priča između novinarke sa Menhetna i njujorškog biznismena zarazila je čitav ženski svet koji je i godinama nakon završetka serije nastavio da mašta o komplikovanoj ljubavnoj priči koja se završava hepiendom. Žene su sanjalice, vole da veruju u princa na belom konju, ali taj princ je uvek nekako upakovan u omot lošeg momka, dobrice ipak  nisu poželjne! Zašto je Zverka želja svake mlade dame koja želi da se skrasi? I koliko je Zverka zaista idealan muškarac? Saznaćete upravo.

Spoticanje o isti kamen

Gospodin Zverka ima tu sposobnost da nas povredi mnogo više nego bilo ko drugi, a da čak ni ne primeti, pošto su mu na prvom mestu on sam, njegov posao i pozicija u društvu.

Nazivamo ih "ljubav života", ali ne zato što zaista jesu deo slagalice koja nedostaje, već zato što to konstantno spajanje i razdvajanje uveličavaju i idealizuju vezu.

Zaista mislite da su najveće ljubavne priče pune turbulencija, uspona i padova, i da tako treba da bude?

Treba da radimo na samopoštovanju tako što ćemo da odbijamo da obnovimo ljubav sa čovekom koji nas je već jednom povredio ili da budemo sa čovekom koji je vrlo sličan prethodnom. Čak iako boli.

(Telegraf.rs/Cosmopolitan)