I ovi muškarci zaslužuju šansu!

Žene katkad imaju isuviše visoke kriterijume kada se radi o muškarcima, zbog čega često odbijaju i kandidate koji bi mogli da budu savršeni partneri

Damama koje su same, a koje pritom imaju previsoke kriterijume, ne piše se dobro. Potraga za muškarcem je dovoljno teška sama po sebi, a ukoliko je još začinite isuviše velikim očekivanjima, doživotna samoća vam je stopostotna.

Želite da nađete čoveka svog života? U redu je da imate određene okvire u koje bi on trebalo da se uklapa, ali je isto tako u redu da iz tih okvira izađete ukoliko se za tako nešto stvore uslovi. Muškarci s ovim "manama" su svakako dobra šansa da napravite izuzetak. Pođite s njima na dejt.

Nepravilni zubi

Verovali ili ne, mnoge žene ne izlaze s muškarcima koji nemaju savršeno ravne zube. Ne sviđa im se osmeh i to je razlog da odustanu u startu od bilo čega što bi moglo da bude po njih odlično. Međutim, nepotrebno je uopšte i pominjati koliko je ovo blesav razlog za izbegavanje nekoga. Zar će vas nečiji pravilni zubi učiniti srećnim?

Razveden

Događa se i najboljima, stoga razvod ne znači da je on loš muškarac. Možda mu bivša jednostavno nije bila suđena, a vi jeste. Neke stvari u svom životu čovek ne može da kontroliše, a ovo je svakako jedna od njih.

(Telegraf.rs/Index)