DIMENZIJE PENISA: Da li je veličina ženama najvažnija?

Muškarci su generalno opterećeni dimenzijama svog penisa, ali ni na kraj pameti im nije da postoje stvari koje su ženama mnogo važnije od veličine

Veličina penisa je boljka svakog muškarca. To je tema koja im se neprestano mota po glavi, ali o kojoj nerado govore. Ipak, pričali oni ili ne, žene znaju da im je to slaba tačka. Mnogi frajeri su u strahu da njihov penis nije dovoljno velik kako bi zadovoljio partnerku. Međutim, dame su odlučile da progovore i daju im do znanja šta je u celoj priči najbitnije. Da li je to veličina ili nešto sasvim drugo? Evo odgovora!

Čistoća

Muškarac koji ne brine o higijeni može da ima najveći penis na svetu, ali nijedna žena ga neće želeti u svojoj blizini. Osim lične higijene, žene u spavaćoj sobi vole i čistoću prostora i mesta na kojem se seks dešava. Prosečni muškarac se seti da promeni posteljinu svaka 3 meseca, kažu istraživanja, što je poprilično odvratno.

Jutro posle

Način na koji se muškarac ponaša nakon seksa govori mnogo o njemu. Ako samo izbaci ženu iz kreveta, ne vredi mu ni superveliki penis. Onaj koji se mazi i pazi na svoju partnerku je mnogo bolji ljubavnik, čak i ako nije baš obdaren.

(Telegrf.rs/Index)