UZALUD VAM TRUD: Ove ženske osobine nećete promeniti

Ma koliko vam neke ženske navike išle na živce, moraćete sa njima da se pomirite jer ne postoji realna šansa da dođe do ikakvih promena

Žene su tvrd orah kada se radi o mnogim stvarima. Iako su svesne činjenice da zarad ljubavi i harmonije u vezi neke stvari moraju da se menjaju iz korena, u pojedinim situacijama ni pod razno ne pristaju na kompromise.

Ma koliko vas nervirale navike kojima je vaša nežnija polovina sklona, bolje bi vam bilo da se pomirite sa sudbinom i prihvatite je takvu kakva jeste. U suprotnom vam ne ginu sati bezuspešnog nerviranja pa čak i raskid, jer se ona sigurno promeniti neće.

undefined

Teorija oblačenja

Ako vaša draga ne nosi kratke suknje i nije tip koji se prijatno oseća u haljini, osim u posebnim prilikama, neće odjednom početi da ih nosi čak i ako je lepo zamolite. Neke žene su jednostavno rođene za farmerke i helanke, zato zaboravite na nagovaranje, to je čisto gubljenje vremena.

Ženska prijateljstva

Ne trudite se da razumete ženina prijateljstva kao i misterioznost i dinamiku kojom vole, ne vole, pa opet vole svoje prijateljice. Isuviše je komplikovano i nećete je promeniti.

Slatki snovi

Ne dirajte njene ukrasne jastuke i njenu stranu kreveta. Njeno meko ljubičasto ćebence, otkačenu pamučnu pidžamu i lude tople čarape. Jednostavno se ne petljajte i prihvatite njene male slatke mušice oko uređenja doma, spavanja i poimanja komfora.

Grešna zadovoljstva

Bilo da se radi o gledanju rijaliti programa, sapunica ili tračarskih emisija, svaka žena ima nešto u čemu s vremena na vreme uživa i što je opušta. Za nju je to relaksirajuće stavljanje mozga na otavu. Prihvatite to, ne osuđujte je i što je najvažnije, ne pokušavajte da je promenite. Uostalom, i vi imate neke svoje ventile.

Sređivanje kuće

Možda nikada nećete shvatiti koliko je njoj važno da je u kući sve pod konac i upravo onako kako je zamislila. Odabrati pravu tkaninu za pokrivač, odgovarajuću lampu za trpezariju, kredenac koji bi joj se odlično uklopio sa bojom zidova u hodniku... Za sve to treba vremena. Muškarci, budite strpljivi, pustite je da radi sve po svom i potrudite se da ne obraćate pažnju.

Vreme za spremanje

Kad već govorimo o strpljenju, pripremite živce. Pranje kose, sušenje, peglanje, šminkanje, opet kosa, pa parfem, pa odeća. Čak i najopuštenija i najnezahtjevnija žena ima neki proces spremanja koji se muškarcima čini užasno komplikovan i dug. Vreme je da prihvatite to.

Novac

Kada je reč o novcu, žene imaju selektivno pamćenje. Možda nema pojma koliko ste potrošili na gorivo prošli mesec, ali zato i te kako zna koliko je platila onaj divni crni kaput na sniženju pre tri godine. I to je jednostavno tako.

(Telegraf.rs/Tportal)