Ovih šest aplikacija će vam ulepšati Dan zaljubljenih (FOTO) (VIDEO)

Sa savemenom tehnologijom promenio se i smisao romantike. Danas će vam proći izgovor što ste zaboravili da voljenu osobi obradujete poklončetom ili cvećem, ali je neoprostivo ako ne komunicirate s njom simpatičnim foricama preko pametnih telefona

Dan zaljubljenih je tu. Zato, ukoliko ste u vezi ili braku potrudite se da ovaj dan sebi dragoj osobi učinite što romantičnijim i lepšim. S obzirom na to da živimo u eri u kojoj tehnologija svakim danom sve više napreduje, nema razloga da uređaje koje najviše koristimo, naše pametne telefone, ne iskoristimo i za ljubav.

Predstavljamo vam nekoliko aplikacija za Dan zaljubljenih koje će vam sigurno pomoći da se sa voljenom osobom osećate još bliskije.

COUPLE

Savršena aplikacija za one koji su u vezi. Ukoliko ste na društvenim mrežama pretrpani postovima ljudi koji su vam manje bitni, pokušajte da koristite ovu aplikaciju sa komunikaciju s vama posebnom osobom. Sakupite sve lepe zajedničke momente, delite fotografije, napravite podsetnike, četujte i koristite video pozive kako biste uvek bili blizu jedno drugom.

30 DANA IZAZOVA

Ova besplatna aplikacija za Android omogućava vam da svaki dan uradite nešto simpatično i slatko za voljenu osobu 30 dana zaredom. Sigurno će vam pomoći da još više učvrstite vašu vezu, a Dan zaljubljenih je idealan početak za to.

iMEET

Ovo je aplikacija za one koji su u vezi na daljinu. Napravite plan za seksi video čet i snimajte čitavu konverzaciju, kako biste kasnije kada se uželite drage osobe, mogli opet da poslušate i podsetite se lepih momenata.

RED STAMP

Idealna aplikacija za slanje raznorazih vrsta čestitki. Ona vam omogućava da partneru ili partnerki pošaljete ljubavno pismo na mejl, Facebook, Instagram, Twitter ili regularnom poštom.

LOVE POEMS

Želite da putem poezije iskažete svoju romantičnu stranu, ali se mučite da sklopite reči u celinu? Ova aplikacija za Android omogućiće vam da pregledate gomilu ljubavnih pesama koju vaša voljena osoba sigurno nije čula pre. Pesme možete poslati porukom, mejlom ili objaviti na Twitter-u.

AVOCADO

Ukoliko vam je važno da s voljenim bićem komunicirate poljupcima, ova aplikacija će vam to omogućiti. Pored toga, zahvaljujući jedinstvenom sistemu za šiftovanje, možete potpuno tajno da razmenjujete porukice, fotografije, planirate odmor, dopunjavate spisak za kupovinu i sve drugo što je važno za zdravu komunikaciju u vezi.

(Telegraf.rs)