Muškarci koji peru sudove imaju više seksa - evo zašto

Podela kućnih poslova ima veliki uticaj na vaš seksualni život

Dragi muškarci, verovali ili ne, ukoliko se angažujete u kućnim poslovima naročito oko pranja sudova, imaćete više seksa sa vašom partnerkom!

"Leteći seks" nikad popularniji u Srbiji: Upražnjavaju ga najviše mladi, a može da bude poguban po zdravlje i život

Nauka stoji iza ove tvrdnje da ukoliko par ne pere zajedno sudove i ukoliko muškarac ne učestvuje u ovom ponekad ružnom poslu onda će biti manje seksa. Ovo je nešto što žene znaju još od davnina, a sada vam i mi sa oduševljenjem savetujemo – perite sudove i imaćete više seksa!

Žene koje uglavnom peru sudove kažu da su manje zadovoljne svojom vezom, više se svađaju sa partnerom i imaju loš seksualni život. Žene kojima partneri pomažu u ovom psolu su srećnije, a srećna žena znači i više seksa.

Razlog je u tome što je ovaj kućni posao ženama grozan pa su one zbog toga često nervozne i loše raspoložene, pa im nije do seksa. Zamislite samo ženu koja je spremala ručak za celu porodicu i čistila za svima posle ručka. Pa kome bi bilo do seksa?

Žena koja pere sudove i dodiruje ostatke hrane, smatra sebe manje privlačnom nakog ovog posla zbog čega se to njeno nezadovoljstvo oseća i u spavaćoj sobi, piše scarymommy.com. Sada se situacija na svu sreću menja jer je veliki broj muškaraca spreman da pomogne svojim partnerkama i pomogne im u poslovima. Za uzvrat one se više trude u spavaćoj sobi.

Ukoliko ste u vezi u kojoj ste navikli da se posle ručka zavalite u fotelju i gledate utakmicu, nemojte se čuditi što vam manjka seksa. Upozoreni ste!

(Telegraf.rs/M.K.)