Najobdareniji među četvrtfinalistima - evo koja reprezentacija u Rusiji ima najveći, a ko najmanji "ponos"

Na ovogodišnjem svetskom prvenstvu u fudbalu atmosfera se zahuktava

Prema rezultatima magazina For Hims, od svih nacija koje se takmiče na ovom prestižnom takmičenju najobdareniji su Kolumbijci, Srbi se nalaze negde u sredini - a što se tiče ekipa koje idu u četvrt finale situacija je jako specifična.

Rođen je bez polnog organa i 44 godine živeo bez penisa: Doktori su našli rešenje za njega i za 10 dana će napokon imati prvi seks

Dok muškarci strastveno gledaju fudbal i navijaju za svoj omiljeni tim, žene razmišlajju o nekoj drugoj utakmici koju bi pratile sa fudbalerima na terenu. Da je veličina polnog organa bitna za plasman, situacija bi bila mnogo drugačija.

Od ekipa koje su ušle u četvrt finale, najveći ponos imaju Brazilci od čak 16,10 centimetra. Za njima slede Belgijanci sa  15,85 centimetra i Urugvajci sa 15,14.  Na četvrtom mestu su  Šveđani sa  14,88 centimetra, na petom Hrvati sa 14,77 i šestom Englezi sa 13,97 centimetra.  Na pretposlednjem mestu su Francuzi sa  13,53 centimetra, a najmanji ponos imaju domaćini Rusi, sa svega  13,24 centimetra.

Prema ovoj listi, Srbi se nalaze daleko ispred Rusa, sa 14,87 centimetra. 

(Telegraf.rs)