Žene savetuju: Evo kako da nas oralno zadovoljite

Neki muškarci, ma koliko se trudili, nikako ne mogu da savladaju lekcije iz oralnog seksa. Baš zbog toga žene su odlučile da progovore i napomenu svim muškarcima na koji bi to način trebalo da ih dovedu do vrhunca

Muškarci često ne umeju svojoj partnerki da priušte kvalitetnu oralnu predigru, tako da ona ostaje uskraćena za vrhunsko zadovoljstvo. Baš zbog toga su žene i odlučile da progovore i apeluju na sve pripadnike jačeg pola ne bi li situacija postala bolja.

Ovih nekoliko uputstava koje su žene stavile na spisak najvažnijih pomoći će vam da sledećeg puta na testu iz oralnog seksa ne padnete, već da prođete sa čistom peticom.

Nije bitan samo klitoris,već i površine oko njega

Žene savetuju da ližete oko klitorisa, imate na raspolaganju i stidne usne, međicu i još brojne druge tačke genitalija koje pružaju užitak. Direktno po klitorisu ližite tek onda kada je žena zaista uzbuđena, a i tada tek povremeno, jer je taj deo vrlo osetljiv i mnoge žene ne podnose konstantno nadraživanje.

Analni put do što jačeg zadovoljstva

Mnoge žene tvrde da je osećaj kada joj muškarac za vreme oralnog zadovoljavanja stavi prst u anus eksplozivan. Pokušajte i vi, ali uzmite u obzir da to ne prija svakoj ženi, pa ako vidite da njeno telo ne reaguje dobro na analnu stimulaciju, odustanite, jer biste mogli da postignete upravo suprotan efekat od željenog.

(Telegraf.rs/Savjetnica)