U ovim godinama ste najjači u seksu: Iznenađujuće, ali isto je za oba pola

Dok ste mlađi, imate više telesne snage, ali budimo realni - seks baš i nije toliko dobar

Verovatno ste čuli da žene dostižu svoj seksualni maksimum više od decenije nakon muškaraca. Međutim, prema jednom seksologu, ženski i muški libido i nisu toliko različiti. Postoji ta tačka koju svi postižu kad je reč o seksualnom nagonu, a najviše zavisi od veze, posle i porodičnog života.

Isto važi za oba pola

- Najbolji raspon je od kasnih 20-ih do srednjih tridesetih godina i to važi za oba pola. - kaže doktor Niki Goldstajn.

Prethodne studije su pokazivale da su muškarci u punoj seksualnoj snazi kad napune 19, dok žene na to treba da čekaju do 31-e godine.

- Dok ste mlađi, više se fokusirate na karijeru i pokušavate da shvatite ko ste i kako radi vaše telo. Kad ostarite, telo počinje da radi protiv vas i tada nastupa dosada. Zato postoji slatka tsčka u kojoj se nijedno od toga ne događa. - objašnjava Goldstajn.

Seks postaje bolji s godinama

Tokom srednjih 20-ih i 30-ih ste dovoljno stari da bolje poznajte svoje telo i partnera. Žene imaju bolje razumevanje toga šta im se sviđa i takođe znaju šta je potrebno za bolji seks jer imaju više iskustva u tim godinama.

Recite ovih 5 reči u krevetu i sačekajte da vidite šta će da se desi

- 19-godišnjaci možda mogu trajati duže u krevetu, ali zapravo nemaju pojma šta rade. Muškarci takođe dosežu novi nivo seksualnog samopouzdanja u tridesetima. Iako njihov testosteron opada nakon četrdesete, oni poput žena tada postaju samouvereniji. - kaže Goldstajn.

Dok ste mlađi, imate više telesne snage, ali budimo realni - seks baš i nije toliko dobar.

Postoje samo dve vrste penisa, a ovo su najveće razlike među njima

Za većinu ljudi seks postaje bolji s godinama, smatra Goldstajn i dodaje kako je još jedan razlog za povećanje libida u spomenutim godinama to što je tada seks mnogo bolji.

- Ako je on dobar, želite ga još i to je jedina poenta svega. - zaključuje Goldstajn.

VIDEO: Zbog seksa na plaži im preti zatvor na Tajlandu

(Telegraf. rs / dailymail.co.uk)