Muškarci iskreno otkrivaju šta im se najgore dogodilo tokom oralnog seksa

Ovih pet hrabrih momaka javno otkrivaju kakva su sve poniženja doživeli "tamo dole"

Ovih pet hrabrih momaka javno otkrivaju kakva su sve poniženja doživeli "tamo dole." Otkrili su razne scenarije koji uključuju puno toga, od nehigijenskih usova do nezaustavljivog smeha i iščašenih ramena. Ali, momci, samo da znate, ni kad je obrnuta situacija nije sve idealno.

Pazi da ne preteraš: Zbog ovih stvari će se on usred seksa dići i otići

Muškarci otkrivaju što im se najgore dogodilo tokom oralnog seksa:

- Bio sam s devojkom u bioskopu i gledali smo onog kretena Borata. Posle smo otišli kod nje i usred oralnog odnosa ja sam se odjednom setio neke gluposti iz filma i počeo sam da se naglas smejem, njoj u vaginu! Ono što je sledilo je stvarno grozno:  naizmenično sam se smejao, pokušavao da se zaustavim, lizao je i opet se smejao, pravo u nju! Možete zamisliti kako se to završilo - ne dobro za mene. - Luka (29)

- Kad sam se prvi put upustio u oralni seks, nisam imao pojma šta da radim pa sam se rukovodio savetima svojih prijatelja koji su, kao i ja, tek tad izašli iz tinejdžerskih godina: jezikom ispisuješ slova abecede, tvrdili su, i to ti je to. Došao sam do slova j kad mi je devojka rekala "Dosta više". Nikad je više nisam video i nikad više nisam slušao savete svojih drugara u vezi seksa. - Marko (30)

- Bio sam sa devojkom u kafiću i otišli smo kod nje, a svuda su bili razbacani DVD-i one serije "Izgubljeni". Malo pre nego što smo počeli da imamo seks, ona me je pitala da li hoću da gledam seriju. "Pa naravno", kažem ja i nekoliko minuta kasnije uhvatim sebe kako sa jezikom u njoj buljim u neku napetu epizodu. Da u zemlju propadneš. - Miroslav (32)

- Kad sam počeo da izlazim sa svojom prvom devojkom, znao sam da je jako važno da joj pružim oralni seks. S vremenom smo postali intimniji i zaključio sam da je to taj trenutak. Počeo sam da joj ljubim bedra, a onda sam odjednom osetio užasno neprijatan miris i što sam se niže spuštao, bilo je sve gore - tako intenzivno da nisam mogao da se prisilim na oralni odnos. Budući da mi je to bilo prvo iskustvo, mislio sam da su sve devojke takve i tek posle sam shvatio da se radilo o ozbiljnom manjku lične higijene. - Danko (27)

- Jedne večeri s novom devojkom, stvari su se razvijale baš kako treba i počeo sam da je ližem i ljubim tamo dole, kad ona kaže: "Čekaj malo!". Ja sam se malo odmakao, a ona je prešla prstima između nogu, prinela ih nosu, pomirisala i rekla: "Hmm … pa u redu je." E, smrzao sam se i samo sam rekao: "Ne, nije u redu!" Celo veče je propalo, a ni od veze nije bilo ništa. -  Stjepan (34)

(Telegraf.rs / Izvor: miss7.24sata.hr)