Zvezda prodala 18.700 ulaznica za Uniks!

Čini se da neće pasti novi rekord posećenosti navijača crveno-belih kada su u pitanju evrotakmičenja

Za prvu utakmicu polufinala Evrokupa između Crvene zvezde i Uniksa u "Kombank areni" rasprodate su ulaznice još u nedelju, a njih je bilo oko 18.700, potvrđeno je Telegrafu u klubu.

Ova cifra ne čini i konačan broj gledalaca koji će biti u "Areni", s obzirom da su ovo samo ulaznice za konkretnu utakmicu.

Kako je obelodanjeno posle utakmice sa Budivljenikom, kada je i postavljen rekord posećenosti svih evrotakmičenja, tada je prodato 20.736 ulaznica, treba uračunati i sezonske karte, kao i pozivnice na osnovu sponzorskih ugovora.

Podsećamo, za utakmicu sa ukrajinskim klubom podeljeno je 1.368 pozivnica na osnovu sponzorskih ugovora, a 1.954 onih koji poseduju sezonske karte.

Imajući u vidu da broj u okviru sezonskih karata i pozivnica ne bi trebalo znatno da variraju, može da se pretpostavi da neće doći do postavljanja novog rekorda posećenosti, koji je na snazi tek nedelju dana.

Podsetimo još i da su iz kluba u toku dana apelovali na navijače da dođu ranije u "Arenu" kako bi se izbegle gužve. Utakmica počinje u 19.30.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)