Bajern nudi brdo para Robenu da ostane

Bavarski klub spreman je da ponudi svom krilnom igraču 170.000 funti nedeljno, te bi on tako postao najplaćeniji fudbaler u istoriji kluba

Reprezentativac Holandije Arjen Roben na putu je da produži ugovor sa Bajernom, pošto je bavarski velikan spreman da ponudi neverovatnih 170.000 funti za nedelju dana. Dvadesetosmogodišnji krilni fudbaler je u odličnoj formi od meča njegovog nacionalnog tima sa Engleskom. Od te utamkmice postigao je fantastičnih 9 golova.

Za desetku Bajerna, koji ima još jednu godinu važećeg ugovora, interesovanje su pokazali engleski premijerligaši Mančester Siti i njegov nekadašnji klub Čelsi. Ukoliko Roben napusti Nemačku, procenjuje se da će otići za 10 miliona funti. Međutim, Bavarci su uporni u nameri da zadrže svoju zvezdu sa već pomenutom "nepristojnom" ponudom, čime bi postao najplaćeniji fudbaler u istoriji kluba. Najglasniji po tom pitanju je čelnik nemačkog velikana Karl-Hajnc Rumenige.

- Arjen može da napravi razliku u timu. Zato želim da ostane – jasna je legenda bavarskog kluba.

Bajern u poslednje vreme beleži fenomenalne rezultate. U prethodne tri utakmice, postigli su ukupno 20 golova uz jedan primljeni. Poslednja žrtva bila je Herta, koju su nekadašnji prvaci Evrope i Bundeslige savladali 6:0 u gostima.

(Telegraf.rs)