Nebojša Ilić krvave glave napustio parket! (FOTO)

Tim menadžer Zvezde je utrčao u tunel sa rukama na glavi, ali ga je precizni hitac sa tribina ipak "pronašao" i napravio mu rasekotinu zbog koje je krvario, pa je kasnije morao istu da sanira ušivanjem na licu mesta.

Tim menadžer Crvene zvezde Telekom Nebojša Ilić zadobio je posekotinu na glavi od predmeta koji su bacali navijači Partizana na kraju četvrte utakmice polufinala plej-ofa ABA lige u Pioniru, i pobede crveno-belih.

Ilić je utrčao u tunel sa rukama na glavi, ali ga je precizni hitac sa tribina ipak "pronašao" i napravio mu malu rasekotinu zbog koje je krvario, pa je kasnije morao istu da sanira ušivanjem na licu mesta.

SKANDAL: Vujošević napao nekoga iz Zvezde! (VIDEO)

Dok su Iliću "krpili" glavu, trener košarkaša Partizana Duško Vujošević nasrnuo je i udario pesnicom jednog predstavnika Crvene zvezde.

Do incidenta je došlo u trenutku kada je kapiten Crvene zvezde Luka Mitrović u tunelu koji vodi do svlačionice davao izjavu za televiziju Sport klub, a u pozadini se videlo kako je Vujošević dva puta udario predstavnika Zvezde u predelu lica, ali su veći sukob sprečili pripadnici žandarmerije.

VUJOŠEVIĆ O TUČI: Žandarmerija zna ko je to, Zvezdi je rečeno da ne uvodi navijače u hodnik!

Kalinić: Nisu nas slomile ove teške godine...

Odmah nakon toga u tom delu pojavio se tim menadžer crveno-belih Nebojša Ilić sa rasekotinom na glavi.

- Nije bilo tuče, samo malo guranja u kome je učestvovalo 20 ljudi. Ne znam, nisam video. Ja sam pogođen - rekao je Ilić kratko novinarima koji su čekali ispred hodnika koji vodi do svlačionica.

(Telegraf.rs/Tanjug)