SKANDAL: Vujošević napao nekoga iz Zvezde! (VIDEO)

Po završetku meča ispred svlačionice došlo je do fizičkog sukoba između trenera Partizana i predstavnika crveno-belih

Posle završetka četvrte utakmice između Crvene zvezde i Partizana u kojoj su slavili crveno-beli i time dobili polufinalnu seriju ABA lige, a osim plasmana u finale obezbedili su i igranje u Evroligi, došlo je do nemilih scena ispred svlačionice kada su se fizički sukobili trener Partizana Duško Vujošević i neko iz košarkaškog kluba Crvena zvezda

 

Koliko smo mogli da vidimo u televizijskom prenosu, dok je Luka Mitrović davao izjavu, u pozadini se stvorila gužva u kojoj je intervenisala Žandarmerija koja pokušava da odvoji Vujoševića na drugu stranu, a prema prvim informacijama drugi sukobljeni je bio predstavnik uprave crveno-belih Mirko Pavlović, na koga je strateg šampiona Srbije nasrnuo. Međutim, Vujošević je to demantovao.

 

VUJOŠEVIĆ O TUČI: Žandarmerija zna ko je to, Zvezdi je rečeno da ne uvodi navijače u hodnik!

 

Istu stvar je uradio i Duško Vujošević na konferenciji za medije koji je rekao da nije ni video Mirka Pavlovića, već da je u pitanju neko od vođa navijača Zvezde koji su i prethodnog dana bili u hali, a onda su na poluvremeni zamoljeni da je napuste.

 

Svako zlo ima svoj kraj, i ovo će se jednom lane zvati, poručio je Vujošević!

 

On je prema njegovim rečima dobacio Vujoševiću u hodniku i onda je nastala čitava gužva, a prema rečima trenera Partizana Žandarmerija je onda intervenisala i tačno je znala kako se on zove, dok je davao izjavu.

 

Navijači Partizana su ostli pola sata posle meča u "Pioniru" i pevali pesme podrške, a konferencija za medije uveliko kasni.

 

 

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • The illuminati

    19. april 2015 | 23:33

    E moj Dule. Od legende do budale. Sta ti je ovo trebalo. I ja sam navijac Partizana, i krivo mi je , ali ovo je dno dna. Prihvati lepo poraz i sta sad. Kad nam se slovenac najvise trudi, sta vise ocekivati. Pavlovic kao da je malo dete. Razneo ga Kalinic. A onaj akojon ako jd on davao po 30 poena u kini, pa ja bih davao 50. Svaka cast zvezdi na pobedi i idemo dalje. Bice jos takmcenja i utakmica.

  • BOKI

    19. april 2015 | 23:25

    Joj majko sramote dok Mitrovic govori kako mu je zao sto oba tima neidu u Evroligu ovaj iza njega batina eee to je ta elita...to je taj veliki trener...ma to je bre BRUKA OD COVEKA

  • Marko

    19. april 2015 | 23:33

    Zabraniti coveku da se bavi bilo cime sto ima veze sa sportom, coveku ozbiljno nije dobro

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA