Ovaj čovek je Mesiju promenio život iz korena! (FOTO)

Selfi koji je fudbaler Barselone napravio tokom boravka u Italiji otkriva ko je zaslužan za njegove odlične partije

Kriza je definitivno iza Lionela Mesija, i na sreću svih koji volimo fudbal, ponovo je Barelonin napadač onaj stari.

Na terenu opet pravi sjajne poteze, a u prilog ide i podatak da je na 49 utakmica u svim takmičenjima, Argentinac postigao isto toliko golova, uz 26 asistencija.

Vrlo brzo su zaboravljene sve kritike tokom krize, kao misterija sa Mesijevim zdravljem. U nekoliko navrata, pa čak i na Mundijalu u Brazilu, Argentinac je povraćao po terenu, a spekulacija o tome bilo je pregršt.

10 stvari o Mesiju koje niste znali, a kada saznate kako je potpisao za Barsu, tek tad ćete shvatiti koliko ne znate! (VIDEO)

Primetno je da Mesi i bolje fizički izgleda nego prethodnih meseci, jer je skinuo oko četiri kilograma. Navodno, Argentinac se odrekao pica, koje su mu bile najveći porok u ishrani.

Uporedite sami. Evo Mesija iz novembra 2014.

A ovo je "najsvežija" fotka.

Osim toga, Argentinac je ozbiljnije poradio na ishrani, uz stručnjaka "iz senke".

Selfi koji je napravio tokom boravka u Italiji otkriva ko je Mesiju pomogao da ponovo bude fit i prava pretnja za defanzivce protivničkih timova.

U pitanju je Ask Đulijano, italijanski nutricionista. On živi u Sacileu, gradiću od 20.000 stanovnika, severno od Venecije.

Mesija su na Đulijana uputili Tata Martino, bivši trener Barse i aktuelni selektor Argentine, kao i zemljak i saigrač iz nacionalnog tima Martin Demikelis.

Đulijano je sarađivao i sa sportstima poput bicikliste Davida Rebelina i skijaša Pjetra Pilera.

Upoznajte fudbalskog Boga: Čovek koji je spasio Ibrahimovića, postao sportski direktor sa 19 i zaradio 550 miliona!

(Telegraf.rs)