ZA NEVERICU: Otkriven bizaran razlog Mesijeve krize!

Informaciju, koja je šokirala svet, podelio je dugogodišnji igrač i trener Barselone

  • 3

Lionel Mesi polako podiže formu koja je bila u ozbiljnom padu, pogotovo krajem prošle godine, a mnogi su se pitali šta to toliko utiče da sjajni fudbaler Barselone ne prikazuje više tako ubedljive partije.

Navodno, odgovor na ovo pitanje ima Karles Reksač, jedan od trenera u Barseloni, koji je ceo život proveo u tom klubu. Kao igrač je došao već sa 12 godina, i od tada je pune 22 godine nosio dres katalonskog kluba. Potom je radio kao skaut, pomoćnik trenera i jedno vreme kao prvi trener. I taj post-igrački period je trajao 22 godine.

Reksač tvrdi da je Mesi bio u lošoj formi jer je preterivao u jedenju pice.

- Ranije se hranio u klubu i nakon jela je imao obavezan obrok. Međutim, to se promenilo i Leo je jeo više pice nego što je trebalo. Zbog toga je igrao lošije - rekao je Reksač.

Podsetimo da je Mesi imao misterioznih problema sa zdravljem, jer je u nekoliko navrata, pogotovo prošle godine, povraćao na terenu.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oldboy86

    1. mart 2015 | 10:42

    Onda naši fudbaleri igraju lose zbog pljeskavice:))

  • Looko

    1. mart 2015 | 09:36

    E ovo je strašno,ovi više ne znaju šta da lupe pa da ostanu živi,pa ne može ni jedan sportista da bude najbolji u svom sportu celu karijeru,biologija je čudo,to će mesi i ronaldo da vide za 2,3 godine.kakva crna pica o bože.

  • Nikola

    1. mart 2015 | 01:01

    Hrana ? Nmg da verujem !!!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA