Nema odgovora Zvezdi iz FSS do kraja sezone!

Fudbalski savez Srbije je odlučio da ne objavi saopštenje za javnost i nastavi sa ovakvom vrstom debate, poručeno je iz srpske kuće

Iz Fudbalskog saveza Srbije poručili su da se neće oglašavati do kraja sezone povodom najnovijeg oglašavanja iz Crvene zvezde, odakle je ponovo najavljen rat sa vladajućom garniturom i predsednik sprske kuće fudbala Tomislav Karadžić.

Novinarima su se u ponedeljak na najvećem srpskog stadionu obrtatili članovi UO Zvezdan Terzić, Slaviša Kokeza, Nebojša Čović, Bane Đurđević i Božidar Cerović, koji su najavili korake u inicijativi za vanredne izbore i promene u FSS.

Iz srpske kuće fudbala je poručeno:

"Povodom određenih zaključaka iznesenih na konferenciji za novinare članova Upravnog odbora FK Crvena zvezda, a posle sednice tog tela održane u ponedeljak, 4. maja 2015. godine, Fudbalski savez Srbije je odlučio da ne objavi saopštenje za javnost i nastavi sa ovakvom vrstom debate.

U ovom trenutku, stav Fudbalskog saveza Srbije je takav da pomenuti zaključci, u određenoj meri često upućivani u prošlosti iz FK Crvena zvezda, ne zahtevaju javni komentar niti iziskuju drugačiju reakciju nacionalne organizacije. Na iznesene zaključke organa FK Crvena zvezda odgovorićemo po završetku sezone, ali ćemo otvoriti i odgovoriti i na mnoga druga pitanja i upoznaćemo javnost sa određenim činjenicama i dešavanjima viđenih u minuloj takmičarskoj sezoni.

FS Srbije apeluje na sve članove srpskog fudbala, na svim nivoima, da korektnim ponašanjem i maksimalnim sportskim zalaganjem uspešno okončaju takmičarsku sezonu," zaključuje se u saopštenj FSS.

(Telegraf.rs)