ZVEZDIN DŽELAT RAZBESNEO DELIJE: Makazicama dao gol, pa slavio ispred Severa! (NEVIĐEN UGAO)

Napadač Kairata Žerar Gou proslavio je pogodak neposredno u blizini najvatrenijih pristalica Zvezde, što se njima nije svidelo

Crvena zvezda je veoma loše započela sezonu. U prvom meču na startu kvalifikacija za Ligu Evrope poražena je od kazahstanskog Kairata sa 2:0 na Marakani, a jedan od najzaslužnijih za trijumf gostiju bio je napadač iz Obale Slonovače, Žerar Gou.

Ovakva Zvezda ne zaslužuje ovakvog Rajkovića! (VIDEO)

GROF URLAO NA SUDIJU: Delegat smirivao besnog trenera Zvezde (VIDEO)

Snažni špic Kairata je već u drugom minutu utakmice iznudio crveni karton Sava Pavićevića i tako je olakšao svojoj ekipi posao do kraja meča. Gou je bio prava noćna mora za Zvezdine defanzivce i bilo ga je jako teško čuvati. Do kraja prvog poluvremena postigao je i gol na spektakularan način makazicama.

Zašto je Zvezdin fudbaler otišao do svlačionice Kairata posle poraza? (VIDEO)

Šta simboliše novi barjak Delija, koji je izazvao 1001 reakciju? (FOTO) (VIDEO)

Linijski sudija je pogrešio u toj situaciji, pošto se nalazio u ofsajd poziciji, ali to ne umanjuje njegovo umeće i akrobatske sposobnosti. Gol je postigao ispod severne tribine, a proslavio ga je na sebi svojstven način. On je očigledno veoma pobožan, pa je zahvalio Bogu na pogotku, a to je uradio na delu terena kod Severa, na način svojstven ljudima islamske veroispovesti, što je izazvalo negodovanje i zvižduke Delija.

Zabeležili smo situaciju iz najboljeg ugla, pogledajte video.

(Telegraf.rs)