TRANSFERI: Zvezda vraća Dejana Lekića, Liverpul želi Negreda!

Hvala vam što ste i danas bili uz Telegraf Sport

Još jedan zanimljiv transfer dan je iza nas, a svakako najzanimljivija vest dolazi sa Marakane gde Crvena zvezda želi da vrati bivšeg napadača Dejana Lekića.

>>> Ovo su najzanimljiviji transferi od petka

21-47 - VREME JE DA SOLDADO OKONČA LONDONsKU PATNJU

Španski napadač je jedan od najvećih promašaja Totenhema u istoriji i izgleda da je vreme da menja klub. Interesovala se Sevilja, a poslednji je u red stao Viljareal. Žuta podmornica spremna je da ponudi 10 miliona funti, a Soldado da se vrati u Španiju.

21.09 - ČIČARITO NEPOŽELJAN NA OLD TRAFORDU

Meksički napadač nije po ukusu Luja van Gala koji na sve načine traži način da ga ''utopi''. Poslednja informacija govori da će Junajted ponuditi Čičarita Benfiki kao deo obeštećenja za Niku Gaitana. Njegova cena iznosi 20 miliona evra.

20:26 - LESTER DOGOVORIO OBEŠTEĆENJE ZA DVA IGRAČA

Pisali smo u petak da su čelnici Lestera zainteresovani za Gokana Inlera i Čarlsa Aranguiza, a prema informacijama Skaj sportsa obeštećenje za ova dva igrača je dogovoreno. Brazilski Internacional će dobiti za Čileanca 10,5 miliona funti, dok će Napoli inkasirati za iskusnog vezistu 3 miliona funti.

20:07 - LIVERPUL DOVEO JOŠ JEDNOG BRAZILCA

Kolonija Brazilaca na "Enfildu" brojnija je za još jednog člana, pošto su engleski mediji objavili da je Liverpul kupio 18-godišnjeg Alana Rodrigeza de Souzu koji je bio velika želja Brandana Rodžersa koji smatra da će ovaj tinejdžer biti budući Stiven Džerard.

19:35 - ŠOKANTAN DOČEK BIVŠEG ŠPANSKOG REPREZENTATIVCA U KADIZU

Dani Guiza je odlučio da se vrati u domovinu i potpisao ugovor sa Kadizom zaboravljajući da je on dete lokalnog rivala Hereza i da je pre osam godina izjavio da nikada neće obući dres tima sa kojim je sada potpisao ugovor.

Očigledno to nisu zaboravili navijači Kadiza koji su mu poručili da "može da crkne", dok je on rekao da ako treba da ljubi, ljubiće grb koji je ranije pljuvao kako bi mu oprostili.

18.29 - LION KUPUJE U MANČESTERU

Kako engelski mediji navode, Lion želi da kupi desnog beka Mančester junajteda - Rafaela. Luj van Gal je već istakao da ne računa na Brazilca u narednoj sezoni.

17.56 - MAKSIMOVIĆ PONOVO U FOKUSU NAPOLIJA

Italijanski Korijere delo Sport ponovo navodi da Napoli želi Nikolu Maksimovića kao vođu odbrane. Uz neverovatan opis njegovih karakteristika, ovaj list ističe i to da je Srbin skupocena roba. Podsetimo, kada je novinar Telegrafa bio sa Vojvodinom u Torinu, bezbednjak istoimenog kluba je priznao da, pored TV prava, klubovi najviše žive od prodaje igrača >>> PROČITAJTE OVDE.

17.48 - PELE DEFINITIVNO NE DOLAZI U CRVENU ZVEZDU

Iako su pojedini beogradski mediji objavili informaciju da je Pele stigao u glavni grad Srbije kako bi potpisao ugovor sa Zvezdom, vezista Benfike će ipak, kao pozajmljen igrač, igrati godinu dana u Passoš Fereiri.

17.06 - ZVEZDA VRAĆA DEJANA LEKIĆA?

Vest koja je prostrujala čaršijom govori da je Dejan Lekić veoma blizu povratka u Crvenu zvezdu. Iskusni napadač je donedavno igrao u Eibaru, a trenutno je bez kluba. Na vrata Marakane kuca i vezista Mičerl Donald iz Mordovije.

16:30 - ROMA I SITI SE DOGOVORILI ZA DŽEKA

Prelazak Edina Džeka u Romu bliži se kraju nakon što su se klubovi dogovorili oko obeštećenja. Siti je tražio 30 miliona evra, Roma 10 manje, pa su se na kraju našli na 23 miliona evra.

Sada Džeko počinje pregovore sa Romom, kako bi dogovorio lične uslove.

16:00 - PEDRO PRELAZI U JUNAJTED

Ako je verovati njegovoj mami. Njene reči preneo je Haime Lorenco, predsednik San Isidra, ekipe u kojoj je ponikao Pedro. On je zadovoljan ovim transferom, jer će na osnovu kluzula i njegov klub dobiti određeni deo od obeštećenja.

- Seli se u Englesku, i mi ćemo imati određene koristi od transfera. Ako obeštećenje bude 30 miliona evra, mi ćemo na osnovu klauzula dobiiti 450.000 evra.

15:30 - NEGREDO NA METI LIVERPULA

I pored dovođenja Kristijana Bentekea i Denija Ingsa, Brendan Rodžers želi dodatno da pojača konkurenciju u napadu. Njegova nova meta je Alvaro Negredo iz Valensije. Iako Negredo ističe da je srećan u Valensiji, britanski Dejli mejl navodi da je Valensija spremna da ga proda ako dobije ponudu od 30 miliona evra.

15:00 - NORIČ DOVEO GOLMANA

Norič je objavio da je doveo Džejka Kina, bivšeg golmana Blekburna, koji je potpisao ugovor na dve godine sa ''kanarincima''.

14:20 - OSVALDO BLIZU PORTA Argentinski napadač Dani Osvaldo nalazi se blizu prelaska u Porto prema pisanju O Žoga. Osvaldo je već razgovarao sa čelnicima portugalskog kluba i transfer bi uskoro trebalo da bude završen. On je u dosadašnjoj karijeri nastupao za Boku Juniors, Sautempton, Inter, Juventus... 14:00 - BAJERN ŽELI OTAMENDIJA Šampion Nemačke zainteresovan je da dovede Nikolasa Otamendija iz Valensije. Argentinac želi da napusti Mestalju, što je potvrdio i njegov agent i to je dodatna šansa za Bavarce da ga dovedu u svoje redove. Međutim, imaće jaku konkurenciju u vidu Mančester junajteda, Mančester Sitija, Pari Sen Žermena i Čelsija, koji su takođe pokazali interesovanje za njega. Prema navodima španskih medija, Bajern je do sada kontaktirao samo igrača, ne i klub. 13:35 - VAN GAL ŽELI DA PRODA DE HEU Trener Mančester junajteda Luj van Gal rekao je upravi kluba sa Old Traforda da proda golmana Davida De Heu. Španac želi da ode u Real Madrid ovog leta, i Holanđanin je presekao i odlučio da ga pusti u Madrid. Problem može da predstavlja to što klubovi ne mogu da se usaglase oko obeštećenja.

Junajted zahteva 35,5 miliona evra, dok Real odbija da plati toliki iznos i spreman je da sačeka De Heu još godinu dana i dovede ga bez obeštećenja, pošto mu tada ističe ugovor sa Crvenim đavolima. Inače, prethodno je u ovom prelaznom roku Junajted doveo golmana Argentine Serhia Romera. 13:00 - OLIMPIJAKOS ŽELI BALOTELIJA

Šampion Grčke želi da dovede Marija Balotelija. Predlog Olimpijakosa je da Italijan dođe na jednogodišnju pozajmicu u vrednosti od dva miliona evra uz mogućnost otkupa na kraju sezone od 16 miliona evra.

12:15 - SITI NUDI REKORDAN UGOVOR GVARDIOLI

Čelnici Mančester Sitija zainteresovani su za trenera Bajerna Pepa Gvardiolu kome nameravaju da ponude astronomsku platu od 27 miliona evra godišnje, tvrde ostrvski mediji. Kako navodi "San", Gvardiola još pregovara sa čelnicima Bajerna o eventualnom produžetku saradnje, a u međuvremenu su "građani" izbacili u "orbitu" vest da su spremni da angažuju španskog strucnjaka na pet godina, za ukupnu sumu od 135 miliona evra, što bi ga učinilo najbolje plaćenim trenerom na svetu.

Aktuelni trener Sitija Manuel Pelegrini ima još godinu dana do isteka ugovora. Gvardiola je sa Bajernom, koga je preuzeo 2013, do sada osvojio dve Bundeslige, jedan Kup Nemačke, UEFA Superkup i Svetsko klupsko prvenstvo.

12:00 - JUNAJTED DOVODI ZVEZDU BENFIKE

Prema izveštajima medija sa Ostva, Mančester junajted bi u narednih nekoliko sati trebalo da finalizuje transfer Nikolasa Gaitana. Crveni đavoli su za obeštećenje platili 31,5 miliona evra, i dogovor između klubova je postignut navode novinari iz Engleske. Ostaje da Argenitinac prođe lekarske preglede

11:00 - EŠLI JANG NA METI NEKOLIKO KLUBOVA Kako prenosi Britanski Dejli Star, Ešli Jang se nalazi na meti Liverpula i Njukasla. Njemu je na Old Trafordu ostalo još godinu dana ugovora i ukoliko Junajted želi da zaradi određen novac na njemu, ovo je poslednja prilika da ga proda, pošto će za šest meseci moći da potpiše predugovor sa drugim klubom i ode bez obeštećenja.

10:00 - PROPADA TRANSFER HOLANĐANINA U ZVEZDU?

>>> Ovaj Holanđanin je trebalo da potpiše za Zvezdu u ponedeljak, ali sada je pod znakom pitanja (VIDEO)

Izdanak Ajaksove škole faktički je sve dogovorio sa crveno-belima, trebalo je da potpiše u ponedeljak, ali pitanje je šta će sada biti sa transferom posle burne noći na Marakani, kada su Delije zahtevale odlazak kompletne uprave kluba.

(Telegraf.rs)