Trener Zvezde se izvinio Surduličanima!

Grof Božović svestan da je neumesno reagovao tokom konferencije na Marakani u petak

Ružnu uvertiru imao je meč Radnika iz Surdulice i Crvene zvezde koji je u nedelju završen pobedom Beograđana rezultatom 2:0.

Najpre je trener crveno-belih Miodrga Grof Božović na neumesan način odgovorio na pitanje da li će Mičel Donald igrati u Surdulici, da bi na zvaničnoj Fejsbuk stranici Radnika u subotu osvanula pesma u kojoj se Božović poistovećuje sa bikom. Skandalozno!

Grofu je bio dovoljan jedan meč da oceni Donalda, ''traži se'' levi bek za naredni meč!

Delije bakljadom zapalile stadion u Surdulici, gorele trake iza gola (VIDEO)

- Razmišljamo da ga stavimo u tim, samo da ga ne preplašimo kada vidi Surdulicu posle četiri i po sata vožnje autobusom. Mada, igrao je u Holandiji pa je već video krave - rekao je Božović na Marakani, a zatim je u Surdulici uputio izvinjenje:

- Na konferenciji za medije pred ovu utakmicu sam se našalio, ne želeći nikoga da uvredim. Dolazio sam ranije ovde i dok sam trenirao Obilić, a i pripreme smo radili na Vlasinskom jezeru, i zaista nikakvu lošu nameru nisam imao. Izvinjavam se svima koji smatraju da je moja šala bila neumesna. Atmosfera na utakmici bila je fenomenalna, prava fudbalska, i samo pozitivne utiske nosimo odavde.

(Telegraf.rs)