Grofu je bio dovoljan jedan meč da oceni Donalda, ''traži se'' levi bek za naredni meč!

Utisci oba trenera posle meča u Surdulici...

  • 1

Sa tri boda u džepu, fudbaleri Crvene zvezde se vraćaju iz Surdulice. Zahvaljujući Aleksandru Kataiju i Saši Stojanoviću crveno-beli su slavili rezultatom 2:0.

Međutim, crveni karton Dušana Anđelkovića stvara novi problem treneru Miodragu Grogu Božoviću za naredni meč sa liderom Javorom.

Delije bakljadom zapalile stadion u Surdulici, gorele trake iza gola (VIDEO)

- Bilo je neiskorišćenih šansi, ne toliko, ali nismo na vreme otvorili Radnik. Imali smo i problema sa njihovim čuvenim autom, ali smo zasluženo pobedili - rekao je Božović posle meča i istakao da će pronaći nekoga da igra levog beka za naredni meč, ali i pohvalio novajliju Donalda i Kataija:

- Bili su i lakši uslovi za igru nego do sada, naročito u drugom poluvremenu. Donald je odigrao izvanredno. Ovde je malo svežije. Vlasinsko jezero se nalazi na 1.200 metara nadmorske visine. Kada je zakačio malo tog vazduha Katai je počeo da trči. Svi bi trebalo da idemo na Vlasinu.

Foto: crvenazvezdafk Foto: crvenazvezdafk

Trener Radnika Mladen Milinković žalio je za propuštenom prilikom.

ON JE NAJVEĆA ZVEZDINA PRETNJA: Baranin baca loptu iz auta 40 metara (VIDEO)

- Nismo barem bod uzeli, pa nismo zadovoljni, imali smo apetite i igru, dolazili do 16 metara, ali je zakazala realizacija. Imamo male probleme sa time, to se protiv kvalitetnih rivala oseti, čekali su našu grešku i dočekali. Pohvale stoje, pružili smo dostojan otpor i ostaje žal, ali ne osvajamo bodove. Kao novajlije, imamo želju da ostvarimo opstanak i to bi bio veliki uspeh, novi sistem nam daje šanse za baraž - rekao je Milinković nakon utakmice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA