HULIGANI SA KOSOVA DOLAZE U ELBASAN: Srbiju u Albaniji čeka PAKAO!

Albanske bezbednosne agencije strahuju da će oni "drugi" Albanci praviti nerede na meču u Elbasanu

Albanske službe bezbednosti se trude da sve protekne kako treba prilikom gostovanja reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine. Ipak, strahuje se da bi Albanci koji dođu sa Kosova i iz Makedonije mogli da naprave nerede.

Organizator meča čini sve kako bi uticaj tih Albanaca koji će stići iz susednih država bio sveden na najmanju moguću meru.

>>> PROVOKACIJA: Fudbaleri Albanije se slikali sa čovekom koji je uneo dron na stadion Partizana! (FOTO)

>>> ALBANIJA U EUFORIJI: Evo šta su poručili svojim navijačima pred meč sa Srbijom!

Organizatori strahuju da bi reprezentacija Albanije mogla da ispašta isto kao i srpska ukoliko dođe do nekih nemilih scena. Premijer Albanije Edi Rama pozivao je u prethodnom periodu na fer navijanje. Ukoliko sve bude kako treba, utakmicu bi trebalo da posmatra sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem.

koliko god se Rama trudio da ostavi dobar utisak pred budnim okom Evrope, bezbednosne službe strahuju da opasnost dolazi od strane ostrašćenih navijača "sa strane" koji neće doći u Elbasan da gledaju fudbal.

Utakmica između Albanije i Srbije igra se 8. oktobra u Elbasanu. Iz bezbednosnih razloga reprezentativci Srbije će stići dan ranije u Tiranu gde će i prenoćiti.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)