ALBANIJA U EUFORIJI: Evo šta su poručili svojim navijačima pred meč sa Srbijom!

Akcenat je bačen na eventualne nerede koje ne žele da vide jer je ''plan'' sproveden u Beogradu...

  • 10

Albanija je u euforiji, njihova fudbalska reprezentacija nalazi se na korak od plasmana na Evropsko prvenstvo u Francuskoj.

Međutim, taj san mogla bi da im pokvari fudbalska reprezentacija Srbije koja u Elbasanu gostuje 8. oktobra. Nema sumnje da će Orlove dočekati pakao. Stadion prima 12.000 gledalaca, a prema informacijama albanskih medija trebovano je oko 50.000 hiljada.

Upravo ti mediji su preneli informaciju da je većina karata podeljena "prijateljima" Vlade i FS kako ne bi završile u rukama "problematičnih" navijača. Nije im u interesu da sada dođe do bilo kakvog incidenta, pošto je cilj ostvaren u Humskoj, kada je dron sa zastavom tzv. "Velike Albanije" izazvao pomenuti prekid.

Foto: Marko Todorovic Foto: Marko Todorovic

Upravo zbog podgrejane situacije ove dve zemlje proistekle posle velikih nereda na stadionu Partizana, ali i činjenicom da će tribine u Elbasanu biti pune kao kutija šibica, Albanci su poručili svojim navijačima da ne nasedaju na ''eventualne provokacije.''

Savetuju ih da ne ulaze na teren, da ne primenjuju nasilje na bilo koji način, a kao pretnju navode da ''Srbija ima odličan lobi kod UEFA.'' Smešno, ako se uzme u obzir da su upravo njihovi lobisti izvojevali nečasnu kaznu za našu zemlju.

Dalje se navodi da će policija da čuva ''njihov san'' o odlasku na EP, odnosno da neće dozvoliti domaćim navijačima da naprave neki incident.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vuk

    11. septembar 2015 | 20:43

    Bilo bi jako lepo da zbog pobede nase reprezentacije ne odu na prvenstvo. To bi bilo pravedno.

  • Tišljer 036

    11. septembar 2015 | 20:41

    Pa tu će da proradi srpski inat! Hahahahaha ne idemo mi ali neće ni oni pa nek se žale učiteljici...

  • Sr6IN

    11. septembar 2015 | 19:36

    Satrati ih 5:0

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA