TERZIĆ UVERAVA: Dogovorićemo se sa Grofom, ne damo strance

Generalni direktor crveno-belih optimističan po pitanju letnjeg prelaznog roka

Foto: Marko Todorović

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić poručio je da će što pre sesti sa trenerom Miodragom Božovićem da razgovara o nastavku saradnje, o čemu je popularni Grof pomalo zabrinjavajuće govorio prethodnih dana.

>>> Dan posle osvojene titule, Grof poručio: Ne znam da li ću biti trener Zvezde sledeće sezone

Terzić uverava da će do dogovora sa trenerom doći.

- Svi naši planovi su u vezi samo sa Miodragom Božovićem. Duboko sam uveren da ćemo se dogovoriti za nastavak saradnje. Sve što smo odradili u prethodnoj sezoni je u velikoj meri Grofova zasluga i njegovog stručnog štaba. Naravno da je i njegova želja da uvedemo Crvenu zvezdz u evropsko takmičenje - rekao je Terzić "Žurnalu".

Kada su u pitanju pojačanja, u Ljutice Bogdana već imaju imena potencijalnih.

>>> KOMPLETAN REMONT ODBRANE: Ovo su pozicije gde Zvezda traži pojačanja za LŠ

- Precizirali smo sa Grofom koji su nam igrači i na kojim pozicijama potrebni. Imamo tačna imena, predstoji mnogo posla. I da obezbedimo novac, i da ih dovedemo do 15. juna, jer tada počinje prelazni rok.

Terzić ističe da su svi Zvezdini stranci (Ibanjez, Le Talek, Donald i Vieira) "srce tima" i čvrsto vezani ugovorima do narednog leta.

- Posla završetka kvalifikacija za Ligu šampiona sešćemo da pričamo sa njima i o potpisivanju novih ugovora. Ima raspitivanja, nema konkretnih ponuda zato što svim zainteresovanim klubovima u startu kažemo da nisu na prodaju - istakao je Terzić.

>>> Igrači Zvezde slavili u svlačionici, a onda je Grof dreknuo! (VIDEO)

(Telegraf.rs)