ZVEZDA NASTAVILA POTERU: Milijaš het-trikom razbio Spartak (FOTO) (VIDEO)

"Crveno-beli" su na "Marakani" deklasirali Spartak iz Subotice (4:1) i zadržali četiri boda zaostatka za "večitim rivalom"

Pretposlednja utakmica 23. kola Jelen Superlige odigrala se na najvećem srpskom stadionu, a na "Marakani" se Crvena zvezda na najbolji mogući način revanširala Spartaku za ubedljiv poraz u Subotici u jesenjem delu prvenstva, i to kako igrom tako i rezultatski.

Posle subotičkih 3:0, na "Marakani" je bilo 4:1.

"Crveno-beli" su ovom pobedom zadržali minus četiri boda nad Partizanom, koji je ranije pobedio Javor u Ivanjici minimalnim rezultatom.

Lepo i sunčano vreme izmamilo je oko 20.000 ljudi da dođu na stadion na Topčiderskom brdu, gde su napravili fantastičnu koreografiju.

76. - 90. minut - Sama završnica nije donela skoro ništa zanimljivo, sem šanse koju je u 87. minutu imao Dauda, ali je posle solidnog prijema lopte, sa samo pet metara iskosa levo, poslao loptu daleko preko gola.

Crvena zvezda je zabeležila četvrtu pobedu zaredom od dolaska Sa Pintua na mesto šefa stručnog štaba, a gol koji je postigao Čović u 26. minutu takođe je prvi put da je Zvezdina odbrana kapitulirala pod vođstvom Portugalca.

(D. Grbović)