Stefan Mihajlović vraćen u prvi tim Zvezde!

Posle nešto manje od mesec dana treniranja sa juniorskim timom zbog kršenja klupske discipline, talentovani napadač ponovo dobio priliku da se nametne Sa Pintuu

Nije dugo trebalo mladom napadaču Crvene zvezde Stefanu Mihajloviću da se ponovo priključi treninzima prvog tima. Posle nešto manje od mesec dana treniranja sa omladincima trener "crveno-belih" Rikardo Sa Pintu odličio je da talentovanog napadača vrati u najjači sastav gde će pokušati ponovo da se izbori za status prvotimca.

Mihajlović je prošlog meseca vraćen u juniorski tim zbog kršenja discipline i napuštanja treninga zbog, kako je naveo, lošeg ophođenja stručnog štaba prema njemu. Najbolji strelac Zvezde na pripremama u Antaliji bio je kivan i na sportskog direktora Zorana Stojadinovića jer je svima pružao ruku i čestitao na pobedama samo njemu nije.

U svakom slučaju Sa Pintu je odlučio da razgovara  i ponovo pruži priliku Mihajloviću, a nema sumnje da su na njegovu odluku uticale i dobre partije napadača u juniorskom timu, pogotovo spektakularan pogodak koji je postigao protiv Jagodine.

(Telegraf.rs)