Makabi se izvinio Zvezdi zbog uvredljivog transparenta!

Košarkaški klub Makabi Elektra Tel Aviv se izvinjava Crvenoj zvezdi ukoliko se klub oseća uvređenim zbog transparenta koji su razvili navijači tokom utakmice u Nokija Areni prošlog četvrtka - stoji u saopštenju ekipe iz Tel Aviva

Posle uvredljivog transparenta koji su navijači tima iz Tel Aviva razvili u Nokija areni pre početka utakmice drugog kola D grupe Evrolige, na adresu Crvene zvezde Telekom stigao je zvanični dopis sa izvinjenjem zbog nemilog događaja.

Naime, posle inicijative predsednika crveno-belih Nebojše Čovića da rukovodstvo višestrukog šampiona Izraela osudi ponašanje svojih navijača, ali i izjave tim menadžera Nikole Vujčića da niko iz kluba nije znao za transparent, na adresu kluba ekspresno je stiglo izvinjenje. Zvanični dopis Makabija vam prenosimo u celini:

„Košarkaški klub Makabi Elektra Tel Aviv se izvinjava Crvenoj zvezdi ukoliko se klub oseća uvređenim zbog transparenta koji su razvili navijači tokom utakmice u Nokija Areni prošlog četvrtka. Transparent se nije direktno odnosio na košarkaše Crvene zvezde, ali u svakom slučaju naš Klub želi jasno da stavi do znanja da taj transparent ni u kom slučaju na predstavlja stav Makabija ili duh našeg kluba. Rukovodstvo kluba osuđuje ovakvo ponašanje navijača i preduzeće sve neophodne mere kako se ovako nešto ne bi ponovilo u budućnosti."

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs/kkcrvenazvezda.rs)