MENADŽER MAKABIJA, ZA TELEGRAF: Navijači nisu hteli da uvrede Zvezdu!

- Ako mi verujete i nas je taj transparent zatekao. Međutim, kako znam da ova navijačka grupa pravi takve stvari mislim da nisu imali nikakvu nameru da ikoga direktno ili lično uvrede. Što se dočeka u Beogradu tiče... - ostao je nedorečen nekadašnji košarkaš Makabija, Olimpijakosa, Asvela i Efes Pilsena

  • 2

Nikola Vujčić, nekada košarkaški reprezentativac Hrvatske, prvi čovek KK Split, sada tim menadžer Makabija iz Tel Aviva u izjavi za Telegraf kaže da su svi u klubu bili zatečeni transparentom pokazanim pre meča sa Crveneom zvezdom. koji sa klupe nisu dobro ni videli.

- Ceo transparent sam video tek kada sam došao kući. Iznenadio je i mene - kaže Nikola i dodaje:

- Nikada pre ga nisam video, ali znam da momci iz te navijačke grupe svake godine prave novi koji posle razvlače po celoj tribini.

Eksplicitna sadržina istog uznemirila je "duhove" u Srbiji, a reagovala je uprava Crvene zvezde...

- Ne znam šta da vam kažem... Ako mi verujete i nas je zatekao. Međutim, kako znam da ova navijačka grupa pravi takve stvari mislim da nisu imali nikakvu nameru da ikoga direktno ili lično uvrede. Što se dočeka u Beogradu tiče... - ostao je nedorečen nekadašnji košarkaš Makabija, Olimpijakosa, Asvela i Efes Pilsena.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZliZo

    25. oktobar 2013 | 23:14

    Da oni ne budu iznenađeni transparentom u BG,onda ćemo mi biti balkanski prostaci?Dali su šansu našim "mozgovima" sa tribina.

  • milos

    26. oktobar 2013 | 01:51

    Pa sto se vredjate cigani kad ste i onako zamrznuti!:))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA