Prvenac Krnete za ubedljiv trijumf Zvezde (VIDEO)

Golovima u drugom poluvremenu ''crveno-beli'' dotukli Radnički i slavili rezultatom 3:0. Prvi gol štopera u Zvezdinom dresu

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su ekipu Radničkog iz Kragujevca rezultatom 3:0 i tako se plasirali u četvrtfinale Kupa Srbije, međutim, bleda igra koju su prikazali ne uliva poverenje navijačima pred večiti derbi sa Partizanom u subotu. 

Strelci za ''crveno-bele'' bili su kapiten Nenad Milijaš iz penala u 9, Nikola Mijailović u 55. i Jovan Krneta u 89. minutu. Klučni momenat meča svakako je detalj sa početka meča kada je nekadašnji igrač Zvezde Miloš Tintor faulirao Filipa Kasalicu, a za sudiju Spasića nije bilo dileme gde da usmeri ruku.

Trener vicešampiona Srbije Slaviša Stojanović odlučio je da na travu ''Marakane'' izvede kombinovan tim u kojem ponovo nije bilo mesta za Zvezdine klince, ali i zlatnog omladinca Predraga Rajkovića dok se u sastavu neočekivano našao Filip Mladenović. Šansu među stativama dobio je Miloš Vesić, koji je u prvom poluvremenu delovao poprilično izgubljeno s obzirom na nekoliko kikseva koje Radnički, na svu sreću domaćeg tima, nije uspeo da kazni.

(Telegraf.rs)