IZNENAĐENJE NA MARAKANI: Mladenović u sastavu dok za ''klince'' nema mesta!

Pojavljivanje levog beka u sastavu ''crveno-belih'' izazvalo veliko iznenađenje na "Marakani", s obzirom na to da je zatražio raskid ugovora i nije bio u planovima trenera

  • 2

Na ''Marakani'' iznenađenjima nikad kraja! Iako se u meču protiv Radničkog iz Kragujevca očekivalo da se u prvoj postavi nađu Zvezdini klinci Vukan Savićević i Stefan Mihajlović, kao i zlatni omladinac Predrag Rajković, trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović se odlučio za proverene snage.

Međutim, veliko iznenađenje svakako predstavlja igranje Filipa Mladenovića, koji je nedavno zatražio raskid ugovora i koji svakako nije bio ''standardan'' na trenizima. Doduše, levi bek nije u prvoj postavi nego na klupi, ali i to ne umanjuje čuđenje svih kojima su crveno-bela boje u srcu.

Koliko je njegovo pojavljivanje na klupi začudilo mnoge, još veće čuđenje i nevericu izazvalo je nepojavljivanje pomenutih ''klinaca'' na travi najvećeg srpskog stadiona. Savićević je već bio viđen kao idealna zamena za povređenog Ninkovića, dok je Mihajlović još jednom ''izvisio'', a mesto u napadu je zadužio Ifeani Onjilo.

Šta tek reći za mladog Rajkovića, koji još nije debitovao u dresu Zvezde bez obzira na to što je na ''Marakanu'' stigao kao najtalentovaniji mladi srpski golman i budućnost naše zemlje. Meč protiv Radničkog u Kupu bio je idealna prilika da se ovi mladi momci razigraju pred derbi sa Partizanom i tako možda kupe mesto za praznik srpskog fudbala u subotu.

Uzimajući u obzir to da Zvezda zaostaje na tabeli i juri "večitog rivala", svaki bod u prvenstvu je dragocen i za ove momke će sve manje biti šansi. Stoga, gospodine Stojanoviću, kada, ako ne sada je trebalo pružiti šansu Zvezdinoj deci.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bobolino

    30. oktobar 2013 | 19:20

    Uprava, jos jednom poruka za vas iz sveg glasa - mars iz Zvezde !! Sram vas bilo.

  • Sloba

    31. oktobar 2013 | 00:44

    Samo jos jedan dokaz kako zvezda vodi racuna o njihovoj deci i mladim igracima za razliku od partizana koji je bas zbog toga setorostruki sampion. A verovatno i sedma titula je na vidiku

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA