KO MENJA MIHU? Srbija se probudila sa sedam kandidata za mesto selektora

Selektor omladinske reprezentacije Ljubinko Drulović smatra da je spreman za izazov da preuzime A selekciju posle odlaska Siniše Mihajlovića. U opticaju su i Jovanović, Rajevac, Tumbaković...

Fudbalska reprezentacija i definitivno više nema selektora. Siniša Mihajlović i Fudbalski savez Srbije sporazumno su raskinuli ugovor, što je sada već bivši selektor obelodanio posle revijalne utakmice između A tima i selekcije novinara.

O Mihajlovićevim rezultatima će se tek raspravljati, ali u savezu bi već trebalo da je na snazi rasprava ko će zameniti Mihajlovića.

Mediji su počeli da licitiraju već kad se prvi put pojavila informacija da će dosadašnji selektor preuzeti italijansku Sampdoriju. Među prvima je proslavljeni Dragan Stojković, koji bi uskoro trebalo da završi svoju veliku epizodu u japanskoj Nagoji. I Mihajlović je u par navrata isticao da bi Piksi bio dobro rešenje, mada postoje i navodi da je Stojković, isto kao i bivši trener Partizana Aleksandar Stanojević, već odbio mesto selektora u pregovorima sa predsednikom FSS Tomislavom Karadžićem. Navodno, tada se Karadžić okrenuo drugom uspešnom srpskom treneru Ivanu Jovanoviću. Trener Al Nasra je i tokom razgovora sa novinarima u Dubaiju rekao da bio voleo da u nekom trenutku preuzme reprezentaciju Srbije.

(Telegraf.rs)