Partizan se za put u Podgoricu spremio kao Real Madrid: Đukić poveo i novog napadača za Budućnost (FOTO) (VIDEO)

Elegancija ekspedicije crno-belih bila je prva stvar koju su svi primetili na aerodromu pred put u Podgoricu

Fudbaleri Partizana otputovali su u Podgoricu na revanš meč protiv Budućnosti u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Među njima je bio i Leonardo da Silva Souza, koji je sa aerodroma poslao poruku koja pokazuje preokret u njegovom slučaju.

Ono što je posebno bilo upečatljivo, jeste poseban stajling fudbalera, stručnog štaba, ali i ostatka delegacije crno-belih.

Svi su bili u elegantnim odelima sa kravatama, i time su podsetili na Real Madrid ili neki drugi veliki klub koji ima ovakve principe oblačenja prilikom gostovanja.

Pošto je ovo prvo Partizanovo gostovanje u novoj sezoni, ostaje da se vidi da li je ovo upravo zbog premijere, ili je Miroslav Đukić to uveo kao pravilo od kako je on postao trener. Time bi u srpski fudbal uveo novinu po ugledu na klubove iz Španije, gde je dugo godina radio.

Đukić je u Podgoricu poveo mladog napadača Đorđa Jovanovića, koji nije bio u konkurenciji za meč u Beogradu. Takođe, tu su i golman Nemanja Stevanović, koji takođe nije bio u prvoj utakmici, ali i Svetozar Marković.

Što se tiče samih fudbalera, očigledno da im je prijala ova promena, pa su mnogi iskoristili to za neki selfi, fotografsanje za uspomenu i verovatno za Instagram profil, dok su neki imali problema oko kravate u upasavanja košulje.

Saša Ilić je bio jedan od njih, pa mu je oko kravate pomogao Bojan Ostojić.

Ovo je i kompletan spisak fudbalera koji su otputovali u Podgoricu:

Golmani: Kljajić, Stevanović

Odbrana: Vulićević, Miletić G. Nemanja, Ćirković, Marković, Ostojić, Miletić R. Nemanja

Vezni red: Janković, Đuričković, Everton, Jevtović, Kosović, Mihajlović, Pantić, Leonardo, Ilić

Napadači: Đurđević, Tavamba, Jovanović

PROŠLE GODINE U OBIČNIM MAJICAMA I TRENERKAMA PUT POLJSKE:

Prisetite se i kako je to izgledalo prošle godine kada je Partizan krenuo na prvo gostovanje u Evropi, kada je neslavno prošao u duelu protiv poljskog Zaglembja. Opuštena varijanta u majicama i trenerkama.

(Telegraf.rs)