Morao sam da prošetam cara Dušana po Beogradu: Prijović pokazao brutalne tetovaže i genijalno objasnio onu najmoćniju (VIDEO)

Srpski napadač je priznao da će možda na telu ovekovečiti i plasman na SP

Foto: Telegraf

Poziv koji je Slavoljub Muslin uputio Aleksandru Prijoviću da se priključi fudbalskoj reprezentaciji Srbije ispostavio se kao pun pogodak.

Momak koji je igrao za mladu reprezentaciju Švajcarske najpre je na debiju asistirao Mitroviću za 1:1 protiv Velsa, da bi napadač PAOK-a protiv Gruzije postigao odlučujući gol za odlazak na Mundijal.

>>> Zašto tetovira beogradskog Pobednika i sa kakvim ponosom priča o Srbiji: Ko je "srpski Ibrahimović", koji kik boksom rešeta kao Zlatan? (FOTO) (VIDEO)

>>> Prijović otkrio da Orlovi idu na slavlje gde možda bude i Aleksandra Prijović: Pitali smo ga koju bi njenu pesmu naručio, a njegova reakcija je pobedila (VIDEO)

- Kada sam došao na okupljanje, rekao sam možda dam taj odlučujući, i ispostavilo se da je tako. Tu sam kad je vruće, kada gori! Ovo mi je definitivno jedan od nadražih golova u karijeri - rekao je Prijović.

Na pitanje novinara Telegrafa da prokomentariše svoje tetovaže, prevashodno onu na kojoj je Car Dušan, Prijović je kroz osmeh rekao:

- Morao sam malo cara Dušana da prošetam kroz Beograd. To mi je omiljena i najveća tetovaža. Možda budem obeležio i ovaj plasman na SP. Nikad se ne zna. Ipak, ovo je veliki nacionalni uspeh.

Pogledajte njegove tetovaže:

(Telegraf.rs)