Prijović otkrio da Orlovi idu na slavlje gde možda bude i Aleksandra Prijović: Pitali smo ga koju bi njenu pesmu naručio, a njegova reakcija je pobedila (VIDEO)

Junak Srbije koji je golom odveo naš tim u Rusiju kaže da je sada vreme za slavlje

  • 28

Aleksandar Prijović je bio junak Srbije i postigao je gol u odlučujućoj utakmici protiv Gruzije. Posle meča je opisao svoju reakciju pred golom, a takođe se malo opustio i rekao da je spreman za slavlje, a što da ne i uz Aleksandru Prijović, koju mnogi prizivaju na slavlju upravo zbog imena i prezimena koje se podudara sa junakom Srbije i plasmana na Mundijal.

>>> Hvala Bogu za sve ove godine što sam čekao: Prijović objasnio šta je pomislio posle gola! (VIDEO)

>>> Zašto tetovira beogradskog Pobednika i sa kakvim ponosom priča o Srbiji: Ko je "srpski Ibrahimović", koji kik boksom rešeta kao Zlatan? (FOTO) (VIDEO)

- Mnogo smo srećni, ne mogu da opišem osećanja. Mnogo je dug bio put do Rusije, ja sam se priključio na pola puta, drago mi je da sam pomogao saigračima da dođemo do sna.

O svom prvencu u dresu reprezentacije:

- Najbitnije je da smo pobedili. Kada sam došao na okupljanje, rekao sam možda dam taj odlučujući, i ispostavilo se da je tako. Tu sam kad je vruće, kada gori! Ovo mi je definitivno jedan od nadražih golova u karijeri.

O čemu si razmišljao kada si se našao pred golom?

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

- Nikada ne razmišljam kad sam pred golom, tada ispadne najbolje i uvek ga dam. Kada razmišljam, onda se desi ono što ne treba. Instiktivno smo reagovali i dobro je da je ušla.

Otkrio je i da je u svlačionici na poluvremenu nekoliko igrača podviknulo i podiglo ekipu posle bledog izdanja u prvih 45 minuta.

- Nismo igrali dobro u prvom poluvremenu, ostalo je još 45 minuta posle da se uspe ka cilju, za koji se radilo dve godine. Na poluvremenu su neki igrači energičnije reagovali u svlačionici, probudili ekipu i onda smo maksimalno napadali. Bilo je samo pitanje kada ćemo dati gol.

Da li će se slaviti odlazak na Mundijal?

- Ja sam uvek spreman za slavlje, završili smo posao i sada zaslužujemo da se malo opustimo. Ja sam uvek spreman za igru i za slavlje.

Na društvenim mrežama se zbijaju šale da će pevati Aleksandra Prijović na slavlju?

- Nikad se ne zna, sigurno će neka pesma i od nje da bude.

Foto: Vladimir Milovanović

Pre 2 godine smo pobedili Albaniju i posle toga se slavila pobeda i ona je 20 puta pevala jednu njenu pesmu, da li će nešto slično i sada da bude?

- Nisam znao za taj detalj.

Imaš li neku omiljenu pesmu od nje koju bi naručio?

- Pa ne znam sada (smeh). Pitajte nešto drugo, nemojte samo sa njom - uz osmeh je rekao Prijović.

Pogledajte video:

Daljinac

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boske100

    10. oktobar 2017 | 06:46

    Splavari vazda spremni za provod! A dupli pas je za njih zagonetka. Sram vas bilo, vi ste sve, samo fudbaleri niste. Hvala dragom bogu pa sam toliko star da se sjećam kada smo igrali fudbal.

  • Bivši zvezdaš

    10. oktobar 2017 | 09:53

    Jedina vajda od njihovog puta u Rusiju, plašim se, biće novac koji dobijaju savezi reprezentacija koje se kvalifikuju za prvenstvo! I ništa više! Plašim se da će nas osramotiti ove naše zvezde, i da će drugi timovi praviti gol razliku na nama. Fudbal je ovde ubijen, ugušen, zadavljen i godinama nećemo moći da ga oživimo.

  • Krkubulju

    10. oktobar 2017 | 02:01

    Nisam se na kraju ni radovao koliko je "dobro" bilo...izduvali ste nam sve emocije...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA