Zvezdi zbog Partizana promenjen termin meča protiv CSKA!

Crno-beli su kao šampioni imali prednost biranja termina

Crvena zvezda će prvi meč 1/16 finala Lige Evrope protiv CSKA iz Moskve igrati 13. februara, dok će Partizan dva dana kasnije ugostiti Viktoriju iz Plzenja.

To je Telegrafu potvrđeno iz Ljutice Bogdana i Humske, uz dodatak da će crveno-beli ugostiti Ruse od 18.00 časova Marakani.

>>> Terzić najavio 3-4 pojačanja odmah posle žreba: Stižu ofanzivci, povratnici iz inostranstva! Zvezda će na proleće biti još jača!

- Može se reći da je mana i da je prednost. Igraćemo dve utakmice, nadam se da ćemo uz naše verne navijače da se pripremimo. Ono što je dobro da će i oni doći iz pripremnog perioda, ne iz prvenstva, tako da će i njima biti nepoznanica kao i nama, mislim da će biti dve zanimljive utakmice - rekao je trener crveno-belih Vladan Milojević.

Razlog za pomeranje termina Zvezdinog meča jeste to što dva tima iz istog grada ne mogu da igraju istog dana. A pravilo je da timovi iz drugog šešira najpre budu domaćini.

Pošto je Partizan aktuelni šampion, imao je povlašćeni položaj u ovoj situaciji, pa je Zvezdi morao da se menja termin. Zbog Lige šampiona, koja se igra istog dana, odabran je upravo termin od 18.00.

(Telegraf.rs)