Ronaldo optužio Real Madrid da mu "pakuje" aferu za silovanje!

Portugalac smatra da mu se Florentino Perez sveti zbog odlaska u Juventus

Kristijano Ronaldo preživljava najgore trenutke u svojoj karijeri! I to ne zbog toga što u Jventusu nije počeo onako kako je želeo posle odlaska iz Real Madrida, već zbog optužbi za silovanje od strane Ketrin Majorge.

Nekadašnja hostesa, sa kojom je Ronaldo viđen u Las Vegasu 2009. godine, dospela je u žižu svetske javnosti posle ispovesti o kobnoj noći, kada tvrdi da ju je silovao jedan od najboljih igrača današnjice.

Ona je do detalja opisala kako je odbila da oralno zadovolji Portugalca, koji ju je zatim analno silovao, bez kondoma i lubrikanta, a te priče očigledno su uticale i na brojne sponzore čije je Ronaldo zaštitno lice, koji su spremni da ga napuste ukoliko se priča dokaže.

Ronaldu čak preti i doživotna robija ukoliko se pred sudom dokaže da je kriv, a optužnica je zvanično podignuta protiv njega.

Da priča ima osnova pokazuje i video iz kluba koji se pojavio u javnosti i to tek sada, devet godina od susreta Ronalda i bivše manekenke.

Ipak, Ronaldo ima i svoju stranu priče. Naime, kako tvrdi italijanski list Republika, Portugalac sumnja da iza čitave svetske afere vezane za njega stoji njegov bivši klub - Real Madrid!

On je ubeđen da upravo zbog "lobiranja" Reala i njegovog predsednika Florentina Pereza, koji se na taj način svete svom bivšem igraču zbog prelaska u Juventus.

Ronaldo, prema navodima Republike, tvrdi da je Real odgovoran za "aferu silovanje", ali i za to što ove godine njemu nisu dodeljene nagrade za najboljeg igrača Evrope i sveta, već su one pripale Luki Modriću, ali smatra da je Real kriv i za njegov crveni karton protiv Valensije u 1. kolu Lige šampiona.

Junajted je u nokdaunu, Murinjo pred otkazom, ali deluje da je Njukasl idealan rival da se krene s pobedama. Kvota na keca na Old Trafordu je 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajed - Njukasl.

Juve je perfektan u Seriji A (sedam od sedam), a kvota da će tako i nastaviti u Udinama, i to bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Udineze - Juventus.

Dugo Real nije vezao tri meča bez pobede, a poraz u Moskvi upalio je crvenu lampicu. Neko bi morao da strada, a kvota da će to biti Alaves, i to iz dvojke u dvojku, je 1,93. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Alaves - Real Madrid.

Nije Partizan u Trentu ponovio podvig iz Zagreba, ali sada u Pioniru, verovatno pred punim tribinama, čeka Olimpiju i kvota na pobedu s više od 3,5 poena razlike (MH 1) je 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Olimpija.

(D. U.)