≫ 

Postaje kritično po Ronalda, sponzori spremni da ga napuste ako se dokaže da je silovao!

"Najk" i "EA Sports" izdali saopštenje povodom novih detalja vezanih za slučaj iz 2009. godine u Las Vegasu

  • 8
Kristijano Ronaldo, FK Juventus, Mario Mandžukić Foto: AP/Tanjug

Fudbal je najmanje o čemu sada razmišlja Kristijano Ronaldo posle obnovljenih optužbi da je na seks primorao hostesu Ketrin Majorgu pre devet godina u jednom hotelu u Las Vegasu.

>>> Nisam htela da ga oralno zadovoljim, a onda je nastao pakao! Nije imao kondom! Manekenka koja tvrdi da je Ronaldo silovao otkrila sve detalje napastvovanja

Svetski mediji danima bruje o novim detaljima odnosa Ketrin i Ronalda koje je ona sada odlučila da obelodani iako je 2010. godine, kao što je poznato, dobila 375.000 dolara da nikada ne iznosi u javnost ništa o "kombinaciji" sa Portugalcem, odnosno o toj noći u hotelu.

Njeni advokati su sazvali pres konferenciju u četvrtak, na kojoj su zapretili da će izneti još novih, kako su rekli, "ključnih detalje slagalice", koje bi kompromitovale zvezdu Juventusa i potencijalno ga odvele na optuženičku klupu.

>>> Ronalda zvanično optužili za silovanje! Preti mu doživotna robija, a on je ovako odgovorio na to! (VIDEO) (FOTO)

Bio to blef ili ne sa njihove strane, čitavu situaciju motre Ronaldovi najveći sponzori koji su izdali saopštenje povodom novonastalih događaja, svesni koliko bi i oni štetu mogli da pretrpe ukoliko bi se stvar po njihovog slavnog klijenta pogoršala i otišla u neželjenom smeru.

- Duboko smo zabrinuti zbog uznemirujućih optužbi i nastavićemo da pratimo sitauciju - glasi saopštenje kompanije "Najk", jednog od Ronaldovih glavnih sponzora.

Ronaldo i oštećena Ketrin kritične noći u klubu u Las Vegasu Foto: Profimedia

Drugi koji je osetio potrebu da se oglasi je "EA Sports".

- Videli smo zabrinjavajuće tekstove u kojima postoje detalji protiv Kristijana Ronalda. Pažljivo pratimo situaciju, ujedno i očekujemo da se sportisti i naši ambasadori ponašaju u skladu sa vrednostima koje zastupamo - navodi ova kompanija, specijalizovana za video igrice.

I Juventus je se međuvremenu oglasio povodom optužbi na račun prve zvezde tima, ali samo kroz tviter (dve poruke), ne i u formi zvaničnog saopštenja što je izazvalo lavinu negativnih komenatara navijača i pojedinih medija koji veruju da i u klubu nisu sigurni u potpunu nevinost Portugalca.

Mučio je Voždovac prošle sezone Partizan, pobedio ga dva puta, i crno-beli sada žele da vrate dug i mirno odu na reprezentativnu pauzu. Kvota na keca uz dva do tri gola (1&2-3) je 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Voždovac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kalimero

    5. oktobar 2018 | 13:12

    Jadničak, sad će bankrotirati, lako meni za njega, ima tsj zalihe za 1000pokolenja

  • enes np

    5. oktobar 2018 | 14:50

    A sve je naterao, a joj majko. Jurila ga verovatno po hodnicima, a sad je kao silovao.

  • 5. oktobar 2018 | 14:32

    Pravda za CR7

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA