≫ 

Ronalda zvanično optužili za silovanje! Preti mu doživotna robija, a on je ovako odgovorio na to! (VIDEO) (FOTO)

Portugalac u ozbiljnim problemima i moraće da se brani pred sudom

  • 8
Ronaldo i Majorga u Las Vegasu 2009. godine; Foto: Profimedia

Kristijano Ronaldo je ponovo u centru skandala, nakon što je u Las Vegasu otvoren slučaj protiv njega pod optužbom za silovanje od strane bivše manekenke Ketrin Majorge.

Ona je u intervjuu za nemački Špigel rekla da je Ronaldo silovao 2009. godine u svom apartmanu u hotelu Palms, gde je ona tada radila kao hostesa, a fotografija njihovog susreta postoji i dokumentovana je od strane paparaca.

- Nakon što me silovao, izvinio se. Kleknuo je i rekao je da je on 99% dobar momak, ali da ne zna za ovih 1% - rekla je tada Majorga, a Ronaldovi advokati su odgovorili tužbom protiv novina.

Manekenka je 2010. godine prihvatila 375.000 dolara sa računa na Devičanskim ostrvima u zamenu za ćutanje, ali je posle 8 godina odlučila da se preko suda izbori za pravdu i da dobije odštetu zbog događaja, za koji ističe da joj je potpuno poremetio život i da zbog toga često razmišlja o samoubistvu.

Ronaldo se javio povodom ovoga i na svom Instagramu je demantovao optužbe manekenke nazvajući ih lažnim vestima.

Junajted se za vikend izblamirao protiv Vest Hema, i sada će u Ligi šampiona morati da se vadi protiv Valensije. Kvota na keca na Old Trafordu je sasvim dobra - 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - Valensija.

Poraz od Sevilje, pa remi na Bernabeu s Atletikom. Real nije navikao na takve rezultate, a danas gostuje moskovskom CSKA u hladnoj Moskvi. Kvota na dvojku je 1,55, a na duplu šansu 1X 2,44. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za CSKA - Real Madrid.

Siti je u prvom kolu LŠ doživeo šokantan poraz kod kuće od Liona, i naravno, želi da popravi utisak protiv Hofenhajma. Kvota na dvojku, uz bar jedan gol domaćina (2&GG) je 2,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Hofenhajm - Mančester Siti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mara

    2. oktobar 2018 | 14:25

    Kad je potrošila pare, sjetila se da je silovanje izazvalo duboke traume🤣🤣

  • Nikola

    2. oktobar 2018 | 14:49

    Prvi mrzim silovatelje ali brate ova prica ne pije vodu. Prvo realno lik moze da ima 90% zena na ovoj planeti potrebno je samo da uperi prstom, drugo ona bi onda ganjala a ne bi uzela pare i cutala i sad kad joj je nestalo para onda se pravi fina i sad bi da uzme neko milionce i da ode negde na plazu i da ladi onu stvar. Jedina Gora stvar od silovatelja su ljudi koji slazu da su silovani i tako ljudima koji su stvarno to doziveli narod posle ne veruje.

  • Aragorn

    2. oktobar 2018 | 13:42

    Potrosila lovu pa hoce jos hahaha .. stoli ga bojko

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA